Last news in Fakti

7 Юни, 2021 19:13 1 603 0

От ПСЖ: Мбапе със сигурност остава при нас

  • псж-
  • оставане-
  • ал-хелаифи-
  • президент-
  • мбапе

"Никога няма да го продадем и никога няма да напусне със свободен трансфер", заяви президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи

От ПСЖ: Мбапе със сигурност остава при нас - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи обяви, че световният шампион с "петлите" Килиан Мбапе твърдо остава в клуба.

"Ще бъда ясен, че Мбапе остава в Париж. Никога няма да го продадем и никога няма да напусне със свободен трансфер. Той има всичко, от което се нуждае в Париж. Къде може да отиде? Кой клуб може да си съперничи с Пари Сен Жермен по амбиции днес? Всичко, което мога да кажа е, че нещата вървят добре и се надявам да постигнем договорка за подписване на нов контракт. Това е Париж, това е неговата страна. Той има мисия и тя не е само да играе футбол, но и да бъде посланик на Лига 1, на неговата родина и на столицата", заяви Ал-Хелаифи през вестник "Екип".

През миналия сезон ПСЖ спечели единствено Купата на Франция, а Мбапе реализира общо 42 гола с екипа на парижани във всички турнири. Договорът на френския национал изтича през лятото на юни 2022 година, а в последните месеци нападателят беше свързван с трансфер в Реал (Мадрид).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА