Last news in Fakti

10 Юни, 2021 19:26 1 769 3

Изпълком на БФС в петък

  • бфс-
  • футбол-
  • изпълком

След края на заседанието ще бъде проведена пресконференция, на която ще бъдат съобщени взетите решения

Изпълком на БФС в петък - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният комитет на Българския футболен съюз ще проведе редовно заседание утре, 11 юни, от 14:00 ч. в Национална футболна база „Бояна“. След края на заседанието ще бъде проведена пресконференция, на която ще бъдат съобщени взетите решения.

Предвид засилените противоепидемични мерки, ръководството на БФС призовава медиите да редуцират до минимум броя на представителите си и да спазват всички указания преди и по време на брифинга.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРСКИ

    4 0 Отговор
    Много ми се иска да няма собственици на клубове във БФС !!!!
  • 2 ЦСКА умре

    0 0 Отговор
    Искам да бъда футболен съдия, ако няма да бъда футболист. Имам ли шанс да ръководя който и да било мач в Българският футбол и да бъда най-младият футболен съдия, ръководил мач изобщо във футбола, понеже съм на 18 и в другия месец ще съм на 19? А и съм съгласен с коментар 1.
  • 3 Локо-Сф

    4 0 Отговор
    Най-сериозното ще бъде да се саморазпуснат и завинаги да не имат възможност да взимат каквото и отношение за българският футбол!Предлагам конкурс с гласове на разбиращи от футбол от всички клубове.Няма да е най-честното но все пак ще е пресявка.Защо не споменахте нищо за кончината на един много качествен футболист дал много за Беласица,Пирин-Бл ,Левски и нац отбор-казва се Бранимир Кочев?