Last news in Fakti

11 Юни, 2021 10:37 6 672 4

Футболист със закърпен пенис пред завръщане в българския футбол

  • игор пластун-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • трансфер

За момента не е ясно под каква форма ще бъде трансферът на Игор Пластун в Лудогорец

Футболист със закърпен пенис пред завръщане в българския футбол - 1

Познатият у нас украински защитник Игор Пластун е пред завръщане в българския футбол. Той отново може да облече екипа на Лудогорец. За това съобщава профилът „Futbol Bulgaro” в „Туитър“.

Според информацията, той е гласен за заместник на Козмин Моци, който прекрати кариерата си и вече е технически директор на шампионите.

30-годишният украинец беше част от „орлите“ в периода 2016-18 и стана двукратен първенец на България. След това беше трансфериран в белгийския Гент.

През миналото лято, именно като играч на белгийците, Пластун претърпя болезнен удар в слабините по време на мач срещу Сент Трюиден (1:2). Защитникът напусна терена и след това се оказа, че се е наложило пенисът му да бъде закърпен с няколко шева.

За момента не е ясно под каква форма ще бъде трансферът на Игор Пластун в Лудогорец. Дали ще бъде под наем или правата му ще бъдат откупени, тъй като украинският бранител има договор с Гент за още един сезон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Медуза

    13 4 Отговор
    Ухаа, нашите плеймейтки и търсачки на футбалери ще се пробват да видят как е в леглото този със закърпения ч.п От любопитство поне.
  • 2 12345

    20 2 Отговор
    УЖАСНО ПРОСТАШКО ЗАГЛАВИЕ!

    Коментиран от #3

  • 3 джурналя

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "12345":

    Журналистът написал заглавието е абсолютен простак и непрофесионалист. Пълна простотия!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.