11 Юни, 2021 12:48 2 028 0

Лудогорец прибира 1 милион евро за нападател

  • якуб швиерчок-
  • лудогорец-
  • пиаст гливице

28-годишният футболист е подписал договор до 30 юни 2022 г.

Лудогорец прибира 1 милион евро за нападател - 1
Снимка: БГНЕС


Лудогорец продаде нападателя Якуб Швиерчок на Пиаст (Гливице). Новината беше съобщена от официалния сайт на полския клуб.

28-годишният футболист е подписал договор до 30 юни 2022 г. Швиерчок, който в момента е част от националния обор на Полша за Евро 2020, игра за Пиаст под наем от Лудогорец през миналия сезон, като в 27 мача се отличи със 17 гола и три асистенции.

Според полските медии, полският тим ще плати на „орлите“ 1 милион евро. Не е изключено Швиерчок да не се задържи дълго време в клуба от Гливице. В последните дни се появиха информации, че интерес към него има от Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА