Last news in Fakti

11 Юни, 2021 10:21 2 191 1

Вече е ясна една от драмите на летния трансферен пазар у нас

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • уест бромич

Към днешна дата шансовете на Десподов да остане в Разград са точно 50%

Вече е ясна една от драмите на летния трансферен пазар у нас - 1
Снимка: БГНЕС

Вече е ясно - една от драмите на летния трансферен пазар у нас ще бъде свързана с бъдещето на Кирил Десподов, пише "Мач Телеграф". Националът изпрати чудесен сезон под наем в Лудогорец, гарниран с 5 гола и 14 асистенции.

Той дори бе капитан в контролата на националния отбор срещу Русия (0:1). Преди първата тренировка спортният директор на “Орлите” Георги Караманджуков заяви, че шампионите са се разбрали с клуба, който държи правата му - Каляри, но последната дума ще има самият Десподов.

Онзи ден обаче на хоризонта излезе английския Уест Бромич, който дава повече пари на италианците - 4 млн. евро. Към днешна дата шансовете на Десподов да остане в Разград са точно 50%.

По темата говори и спортният директор на Лудогорец Козмин Моци.

“Преговаряме с Кирил Десподов. Не знам колко сме близо, но се говори всеки ден с него”, каза румънецът.

“Искаме да се подготвим добре и да постигнем най-важната цел, която е Шампионската лига. Чака ни тежък период за всички, но вярвам, че можем да се класираме за Шампионската лига. Всеки трябва да мисли за най-високото ниво”, сподели той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кварталния

    2 0 Отговор
    Това ли е добър сезон - 5 гола!