Last news in Fakti

11 Юни, 2021 16:28 1 809 3

Петър Величков: Не получих покана за днешното заседание на Изпълкома

  • величков-
  • покана-
  • изпълком-
  • член-
  • заседание-
  • бербатов-
  • касабов-
  • бфс-
  • михайлов

"Срамно е това поведение на ръководството, не мисля, че зад това действие стои Михаил Касабов", заяви основният човек в екипа на Димитър Бербатов

Петър Величков: Не получих покана за днешното заседание на Изпълкома - 1
Снимка: БГНЕС

Членът на Изпълкома и основен човек в екипа на Димитър Бербатов Петър Величков не е присъствал на днешното заседание. Оказа се, че Величков, който продължава да бъде редовен член на Изпълнителния комитет не е получил покана да присъства на заседанието.

“От медиите разбрах, че има заседание на Изпълкома. Аз покана нямам. Срамно е това поведение на ръководството, не мисля, че зад това действие стои Михаил Касабов. Имам информация, че всички в БФС са се снишили и са оставили Михайлов да се разпорежда, без да има правно основание за това. Не е вписан в регистъра като президент на БФС и за съжаление за всяко негово действие отговорност все още носи Мишо Касабов. Само мога да си представя как се чувства той в тази ситуация. Не разбирам поведението на Михайлов и спрямо мен. Позволих си да споделя публично моето виждане за това, какво представлява федерацията в момента след почти 8 годишно присъствие в ИК на БФС и да изкажа лично мнение какъв е според мен правилният път, по който БФС трябва да върви. Да продължаваме да се самозалъгваме, че всичко е наред ли? Не виждам нищо лошо в това“, коментира Величков.

Той заяви, че не смята да обжалва решенията взети на Изпълкома, независимо, че умишлено не е бил поканен на заседанието, а реално е равноправен член, макар и в оставка, в каквато са още 9 от членовете на футболната управа.

Преди няколко дни Софийски градски съд взе решение Борислав Михайлов да бъде вписан като президент на БФС, но вписването все още не е факт и се очаква обжалване.

„Срамно и жалко е поведението на Михайлов. Ще вкара централата в още по-задънена улица, но и от най-задънената улица има изход, ако има желание да се излезе от нея. Това желание го има. Всеки ден ставаме свидетели на това желание, когато разговаряме с клубовете в страната. Приказките за подкрепа на над 350 клуба за Михайлов май ще се окажат “приказки под шипковия храст”, за да не кажа директно лъжи или просто празни фрази хвърлени във въздуха. Явно в бъдеще ще трябва да се информирам по друг начин за заседанията на Изпълкома, за да мога да присъствам“, допълни коментара си Величков.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кико

    0 0 Отговор
    Нито Касабов решава, нито Перуката! Както каже бате Венци,БСП,ДС. Ямата е голяма!
  • 2 Ттттт

    0 0 Отговор
    Фактор защо лъжете няма решение на СГС за вписването на перуката
  • 3 Ттттт

    0 0 Отговор
    Факти защо лъжете няма решение на СГС за вписването на перуката