Last news in Fakti

12 Юни, 2021 10:38 2 416 7

Турците се извиниха за слабата си игра

  • италия-
  • турция-
  • 3:0-
  • евро 2020-
  • кенан караман-
  • шенол гюнеш

"Извиняваме се за играта, която показахме. Италия ни превъзхождаше", призна нападателят на турската селекция - Кенан Караман

Турците се извиниха за слабата си игра - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Селекционерът Шенол Гюнеш и футболистите от националния отбор на Турция поднесоха извинения на своите привърженици за слабото представяне и тежката загуба с 0:3 от Италия на старта на Евро 2020.

"Извиняваме се за играта, която показахме. Италия ни превъзхождаше. Но това е турнир и нищо не свършва с един мач. Трябва да се концентрираме върху следващите ни два мача в Група “А” срещу Уелс и Швейцария", каза нападателят Кенан Караман.

Левият бек Умут Мераш увери, че турският тим ще вдигне глава и ще опита да вземе шест точки в оставащите два мача в групата. "Не успяхме да осъществим на терена плана ни за мача. Съжаляваме. Ще опитаме да се реваншираме срещу Уелс и Швейцария", каза Мераш.

Италия не успя да пробие турската отбрана през първата част, но след почивката увеличи натиска и в 53-а минута Мерих Демирал си вкара автогол след прострелно центриране на Доменико Берарди. Чиро Имобиле и Лоренцо Инсиние дооформиха убедителния успех на "адзурите".

Селекционерът на турците Шенол Гюнеш не спести критики към представянето на тима. "Очаквах по-добър мач от нашия отбор, разочарован съм. Загубихме от домакина и се извиняваме за слабата игра. Твърде много приехме играта в нашата половина и бъркахме пасовете заради пресата на италианците", каза Гюнеш. "Гордея се с моите играчи за битката, но Италия напълно контролираше мача. Дори и да бяхме спечелили или завършили наравно, пак щях да критикувам отбора. Тази загуба няма да попречи да бъдем готови за следващия мач срещу Уелс. Дори ще ни мотивира още повече", каза още Гюнеш.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    15 7 Отговор
    Половината италианци бяха по-черни от турците.

    Коментиран от #6

  • 2 JEFF

    12 6 Отговор
    Турците изобщо играха ли ? Само разходки и фалшиви падания с надеждата за дузпи. Супер доволен съм от резултата. Браво на Италия !

    Коментиран от #4

  • 3 А нашите тутманци

    10 0 Отговор
    що все не се извиняват
  • 4 Напълно съм

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "JEFF":

    съгласен с написаното от теб. Италианците удариха 2 греди и съдията не им даде една 100 % дузпа. Резултатът спокойно можеше да е 5/6:0. Надявам се да видим атакуващ футбол с много голове до 11 юли.
  • 5 Колю

    6 2 Отговор
    Западната Римска империя съвсем закономерно надви източната.
  • 6 Дон Балон

    5 4 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    По-черни, по-бели...какво значение има. Размазаха ги направо..с тая игра и Швейцария ще ги отсвири. Ами като да си запазват места в самолета за Анадола. Видя се че не го умеят футбола...
  • 7 Кико

    2 0 Отговор
    Балерини (турски) !