Last news in Fakti

12 Юни, 2021 14:45 4 289 18

Димитър Пенев обяви окончателното си решение за политиката

  • димитър пенев-
  • политика-
  • пената

Пената не само няма да се кандидатира за депутат, но и въобще няма да гласува

Димитър Пенев обяви окончателното си решение за политиката - 1
Снимка: БГНЕС

Треньор номер 1 по футбол в историята ни Димитър Пенев не само няма да участва в новите избори, но дори няма да гласува. Това съобщи сензационно Стратега пред колегите от "Марица". Любопитно е, че преди десетина дни Пената заяви в друго интервю, че възнамерява отново да се кандидатира за депутат.

"Да, на предните избори бях в листите с обещанието, че нещо ще се погледне към спорта. Ще върнем площадките на децата, игрищата, да има къде да спортуват. Така си остана. Две приказки нямаше. Никой не ти обръща внимание. Няма какво да гласувам. Хвърлих всичко, макар да опитваха пак някои хора тия дни", сподели огорчено славният футболен специалист.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    25 0 Отговор
    Разгеле ! Чух и нещо умно от Пената, а не само крилати фрази!:) Да си жив и здрав! И без теб има достатъчно като теб , дето са в парламента.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    10 4 Отговор
    На 11.07 21г Първо ще Гласувам,а после за Гъби!!!Ще Гласувам за ИТН и ще оаквам всички точки от Референдума да станат Дела!!!

    Коментиран от #7

  • 3 Румен

    5 8 Отговор
    Пияница и ментак е Пенев
  • 4 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    15 0 Отговор
    виц с Пената :Питат Пената кои са седемте чудеса на света.Той отговаря : Египетските пирамиди, ракията, две други и още три.
  • 5 Просто човек

    10 0 Отговор
    Да не забравяме от коя партия искаше да се кандидатираш... продавачите на бг паспорти и патеричка на ОПГ ГроБ и без нищо българско в името и - вмро!
  • 6 Българи юнаци

    4 1 Отговор
    Димитър Пенев беше треньор на националния отбор в който играеха футболисти играещи в Европейски клубни отбори и бяха опитни и обиграни и нямаше нужда от тренировки след успеха в САЩ'94 махнаха Пенев и назначиха други треньори за да ги запишат в историята докато играеха футболистите участвали в САЩ'94 Любослав Пенев направи паса за Емил Костадинов на парк дьо Пренс който вкара победния гол срещу французите и България се класира
  • 7 русенец

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Предполагам, че преди години и за величеството си гласувал с очакването да те оправи за 800 дни. Знаеш ли, на хора като теб трябва да им отнемат избирателните права.

    Коментиран от #9

  • 8 Bluesky1

    6 1 Отговор
    Пената е по-тъп от магаре!
  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "русенец":

    това съм го писал,така не признавам това ви попадение!Гласувал съм само за симеон забравих коя година и 2път сега за ИТН!Очаквам от тях това,което толупа нямаше смелост да направи!То вече започна и ще има дране на кожи на крадливи бюроклати.....

    Коментиран от #10

  • 10 русенец

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Благодаря за интелигентния и изчерпателен отговор, оставам на мнението си, което изказах по-горе. Бъди здрав!:)
  • 11 Дедо ви

    3 1 Отговор
    Очевидно, повечето от коментиращите преди мен не могат да проумея драмата на човек който е разбрал, че нещата трябва да се правят от тези които го могат. През 94-та година той показа, че треньорът трябва да сплотява отбора, а не да го командва. Успя да убеди футболистите, че когато става дума за България междуличностните дразги трябва да се забравят. Те го направиха и нещата се получиха, после възтържествува демокрацията... Всичко в името на парите!

    Коментиран от #17

  • 12 БФС УЕФА ФИФА

    1 2 Отговор
    Цар Симеон Втори с тайна дипломация в кралство Испания и кралство Португалия уреди да купят много български футболисти след 1990 където играха във водещи отбори в истинско европейско първенство където играят футболисти от цял свят и българите станаха футболисти международна слава и затова станахме 4ти в САЩ'94 и после участвахме в следващи европейски и световни първенства чак до 2006
  • 13 ЛЕВСКАР

    3 1 Отговор
    МЕСТЯ ГО ......

    Коментиран от #14

  • 14 ЦСКА 1948

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "ЛЕВСКАР":

    То вие от леФски,само ГОЛИЯ ви остана,ше местите,тоо ,друго и без тва нема кво да прайте..;)
  • 15 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 0 Отговор
    Не знам Димитър Пенев, дали да го съжалявам, дали да го мразя? Не знам дали Димитър Пенев всичко го използват или той ги използва. Но знам, че Димитър Пенев не знае къде му е мастото. Този път напълно ще се сглася с него. Че над 70 годишните като него не трябва да гласуват, още повече не трябва да стават депутати.

    Аз подкрепям ИТН, обаче смятам, че 79 годишната Мика Зайков въобще не и е мястото в Народното събрание. Ако зависеше от мен, аз не бих и дал да гласова за народен представител, какво остава да гласува законите ни. За мен на Мика Зайкова "чипа" и е "дефектен комунистически програмиран в Правец". Тя е станала на 80 години и още не е разбрала, как трябва да функционира една нетоталитарна държава. Не е разбрала, че ресурсите на държавата са ограничени. И че не може държавата да дава на всеки, колкото той поиска. Държават може да разпределя, само това, което е произвела икономикта и това, което взима на заем от внуците, чрез банките. Не е разбрала, че държавата не произвежда, а РАЗПРЕДЕЛЯ. Не е разбрала, че пенсията, която получава, не идва от това, което е внасяла като осигуровки, когато е била млада. А пенсията и идва от осигуровките на сегашните млади. От децата на нейните съседи, а не от нейните деца, защото са емигрирали на Запад и са я изоставили тук. Не е разбрала, че едната от причините, пенсиите на едни 1 млн. пенсионери у нас да са много ниски 250-300 лева месечно. Е защото пенсиите на други 0,5 млн. пенсионери като нея са много високи
  • 16 ГЕРБ=БСП=ДПС

    2 0 Отговор
    Не е разбрала, че едната от причините, пенсиите на едни 1 млн. пенсионери у нас да са много ниски 250-300 лева месечно. Е защото пенсиите на други 0,5 млн. пенсионери като нея са много високи - 1450 лева месечно. Не е разбрала, че когато нарастват пенсиите на старите, намаляват заплатите на младите и обратноо. А младите за разлика от нея дори нямат собствени апартаменти и голяма част от тях живеят в малките жилища на родителите си. Аз не съм противник на това няколко поколения да живеят заедно в големи къщи, дори го подкреппям. Против ова съм няколко поколения да живеят заедно в двустайни и тристайни панелки.
  • 17 ГЕРБ=БСП=ДПС

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Дедо ви":

    Не ги е убедил Димитър Пенев футболитите. След тежката загуба на старта на световнот в САЩ 94 година от Нигерия с 3:0. Се събрали на басейна в хотела 3-мата тартори на отбора, май бяха Христо Стоичков, Борислав Михайов и Данчо Лечков или Красимир Балъков, може и да бъркам имената, но бяха 3-ма футболисти, а не треньора Пемнев. Защото не искали да се излагат още повече, все пак били световни футболни звезди. И тези трима футболисти „УБЕДИХА“ съотборниците си, наредиха състава и тактиката. Димитър Пенев, е слушал Христо Стоичко кои играчи да пука в игра. Пенев е бил "помощник треньор" и е правил каквото му каже "треньора" Христо Стоичков. Стоичко горе долу добре се справяше, като изключим пускането в игра на некадърното му протеже „педя висок“ Илиян Киряков. И непускането в игра на "конкурента" голаджия Наско Сираков. Единственото условие на Димитър Пенев е било Стоичков да вземе в отбора племенника на чичо Митко - Любослав Пенев.


    Обиконовенно така става с нас българите, кагато няма накъде повече да пропадаме и да се излагаме. Взимаме нещата в свои ръце казваме на тренера, който са ни назначили и който не харесваме какво да прави. Така беше 1997 г. и сега е подобно.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.