Last news in Fakti

12 Юни, 2021 18:50 2 524 12

Джоузеф Диксън провел срещи за дълговете на Левски

  • джоузеф диксън-
  • нап-
  • дългове-
  • левски-
  • срещи-
  • синя приказка

"Под ''срещи с някои институции'', Диксън имаше предвид срещи с НАП", пише на една от фенските страници на "синия" клуб

Джоузеф Диксън провел срещи за дълговете на Левски  - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за нов собственик на Левски Джоузеф Диксън е имал срещи с НАП. Това разкри Фейсбук страницата “Синя приказка”, която е в тясно сътрудничество с ръководството на “сините”. В публикацията се коментират и думите на члена на двете управителни институции на стадион “Георги Аспарухов” Петър Ганев, който преди дни призна, че не е виждал гаранция от Диксън под формата на документи.

Ето какво пише “Синя приказка”:

“Под ''срещи с някои институции'', Диксън имаше предвид срещи с НАП. По наша информация там е ходил заедно с Наско Сираков. Понеже клуба изостава с вноските в момента и трябва да е изряден, ако иска да строи нещо. От там е и разминаването с допитването на БТВ. Те са питали Столична община и министерството на спорта и нормално да им кажат, че Диксън не е ходил на срещи там, защото е ходил само в НАП. И вече се започва с големи заглавия как не бил ходил на срещи с институции и се прави внушението, че бил излъгал. То и до като не стане собственик няма смисъл да ходи в другите институции касаещи директно концесията.

И още нещо, за да не пиша отделен пост - като типичен представител на Тръста, Ганев се е изказал доста некоректно, дори интриганстки, заявявайки, че нямало банкова гаранция от Диксън, понеже той не я бил виждал. Ганев много добре знае, че Диксън е представил такава гаранция под формата на документи, дори това излезе и по медиите. Това, че той не я бил виждал, не значи, че няма. Коректното изказване от него трябваше да бъде ''разбрах, че има представена гаранция, но аз не съм я виждал'', но нали трябва да играе по линията на бибочко и нкпсз…”.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРЕН

    5 4 Отговор
    ВСЕКИ СИ ПИШЕ И ГОВОРИ КОТ
    МУ ОТЪРВА. ТЪРСИЛ ХОТЕЛИ ЩЕ СТРОИ МОЛ ЗА ТОВА ХОДИ ПО
    ИНСТИТУЦИИТЕ. ПОДЛУДИХТЕ НИ.
    ЗА ТОВА КАЗВАМ ГОВОРИ СЕ ЗА
    НЕЩО КОГАТО Е ГОТОВО.
  • 2 Левскар

    8 3 Отговор
    Не е проблема в Ганев а в Сираков. Какво прави този човек? ОК журналистите и нас феновете кучета ни яли. Обаче нали клуба си има управителен съвет, отчита се пред някого. Излиза че Наско не се допитва до никого и действа на собствена глава. А Наско да не забравя че клуба съществува И заради нас и то в буквалният смисъл на думата.
  • 3 Кухорог

    9 3 Отговор
    ГейАрена ще стане модерен розов стадион ,Меси и Роналдо ще се конкурират с братя Цоневи ,Божигол ще завърши в 3 -та за златната топка ,мол до стадиона,магазин до магазин ,Сирака ще залага онлайн ,кът в белите държави,Клоп помощник на Мъри...ех мечти
  • 4 Gadini

    13 3 Отговор
    Tози Диксън е една пържола дето Наско им подхвърли да спечели малко време!
  • 5 Рошко

    6 1 Отговор
    Само в абсурдистан може на не какъв си пик@ьо масон, да продадете Левски
  • 6 😂😂😂😂😂

    9 3 Отговор
    Ходил е до НАП да види дали не го лъжат за задълженията. И къде точно в НАП ходи при кой на гишето ли?

    Коментиран от #7

  • 7 Фершел

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "😂😂😂😂😂":

    Насо ануса го води за мюре
  • 8 Sóvágó Jojef

    4 1 Отговор
    абсолютно прозрачен ТЪРРЧИ-ЛЪЖИ
  • 9 Lo4koGigo4ko

    5 1 Отговор
    Дайте Левски на о4ко бибо4ко и на олтрасите, за да го възродят от селските групи и да разпределят парите от спонсори!
  • 10 един от многото

    5 0 Отговор
    Този не е дошъл в България заради Левски , а заради прайда!

    Коментиран от #11

  • 11 Кухорог

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "един от многото":

    Нормално от ГейАрена директно към Прайда заминава.
  • 12 Порно

    0 0 Отговор
    Какво е търсил в НАП? Нямат право по закон да изменят споразумението, не могат да отсрочват текущите задължения. Могат само да си траят при неспазването на споразумението, което е на ръба на закона. Но пък спасява Кабриото от фалит.