Last news in Fakti

15 Юни, 2021 05:15 2 205 5

UEFA EURO 2020 Тимо Вернер: Не съм играч, който седи на резервната скамейка

  • вернер-
  • германия-
  • франция-
  • резерва-
  • национален отбор-
  • евро 2020

"Надявам се и аз да получа своите минути", заяви германският нападател

UEFA EURO 2020 Тимо Вернер: Не съм играч, който седи на резервната скамейка - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Германия Тимо Вернер заяви, че не е футболист, който стои на резервната скамейка.

"Не знам дали ще играя, но аз не съм играч, който седи на скамейката със скръстени ръце и се ядосва. В състава ни всички заслужават да играят. Надявам се и аз да получа своите минути. Не ме интересува дали като резерва, това е отборен спорт“, каза Вернер.

Той очаква с нетърпение откриващия мач срещу световния шампион, Франция във вторник.

"Европейското първенство е нещо специално всички го очакваме с нетърпение. Започваме по-късно, което е сравнително добре “, добави нападателят.

В двубоя срещу Франция той ще се изправи срещу съотборника си от Челси Н' Голо Канте. Вернер говори и за него: „Най-доброто му качество е, че е скромен. Ето защо всички го обичат. Той излиза на терена и играе футбол, а около него няма нищо, което да го разсейва. Той е основен стълб за всеки отбор.“


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД ЛОКО ПЛОВДИВ

    1 0 Отговор
    Правилно. Маншафта заслужава да бие Франция, а и Тимо трябва да играе на друга позиция в Челси, за да не стане това, което се случи с Кежман.

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД ЛОКО ПЛОВДИВ":

    Добро утро, Локо. Виждам, че изтриха голяма част от коментарите в оная статия от 0:30, сред които освен нашите са изтрити и тези на Генади (МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК), Наско от Дулово (ЖЕНЕНИЯТ ФЕН НА ВИЛЯРЕАЛ, РОДЕН В ДУЛОВО) и на Брендица, понеже обсъждахме Европейското.

    Коментиран от #3

  • 3 ГРАД ЛОКО ПЛОВДИВ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЦСКА умре":

    Ами да, и аз го забелязах. Поне да бяха оставили коментарите, в които Казанлъка (или Генади, както му викате ти и Майора) обясняваше, че подкрепял Турция, заради сериалите, Бурак Илмаз (Иълмаз или както и да му казват) и Бешикташ, които паднаха от Ливърпул с 8:0. Все пак в тима от Истанбул са играли доста играчи, но най-силният от тях е Рикардо Куарежма, който спечели предишното Европейско, но единственият случай, в който няма да подкрепям Германия е, когато играе с България.

    Коментиран от #4

  • 4 ЦСКА умре

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД ЛОКО ПЛОВДИВ":

    Имам идея - да го поканим в рубриката Европейско по футбол. Така хем ше обсъдим темата, хем няма да има толкова изтрити коментари.

    Коментиран от #5

  • 5 ГРАД ЛОКО ПЛОВДИВ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ЦСКА умре":

    Тва е почти невъзможно, но ще опитам. Айде, чао засега.