Last news in Fakti

15 Юни, 2021 16:48 1 305 0

Директор в Севиля: Рамос е играч на Реал Мадрид!

  • мончи-
  • севиля-
  • рамос-
  • договор-
  • интерес-
  • трансфер-
  • реал мадрид

"Мисля, че в момента той води разговори с тях за продължаването на договора му", заяви Мончи

Директор в Севиля: Рамос е играч на Реал Мадрид! - 1
Снимка: БГНЕС

Все още не е ясно дали дългогодишният защитник на Реал Мадрид Серхио Рамос ще остане в испанският гранд, като до изтичането на договора му с "лос бланкос" остават само 15 дни. Севиля е един от отборите, за които се смята, че имат сериозен интерес към 35-годишния бранител и спортният директор на андалусийския клуб Мончи коментира тази тема.

Дълго време Рамос отказваше да подпише нов договор с "лос бланкос", които държат на клубната си политика да предлагат само едногодишни контракти на футболистите на възраст над 30 години. Според последната информация, идваща от испанската столица обаче капитанът на Реал Мадрид е преосмислил позицията си и е готов да се съгласи на договор за един сезон.

"Той е играч на Реал Мадрид. Мисля, че в момента той води разговори с Реал Мадрид за продължаването на договора му. Това е всичко, което мога да кажа", бе лаконичният и дипломатичен коментар на Мончи, който даде интервю за Sky Sports.

Миналата седмица се появи информация, че Севиля, родният клуб на Рамос, е изкушил юношата си с оферта за 5-годишен договор със заплата от 7 милиона евро на сезон.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА