16 Юни, 2021 18:42 2 100 0

Илиан Илиев: Най-добре е Черно море да запази отбора си

  • илиан илиев-
  • черно море-
  • футбол

Нямаме притеснения за парите, защото с тях имаме достатъчно хора да се борим за това, което искаме, обобщи наставникът на варненци

Илиан Илиев: Най-добре е Черно море да запази отбора си - 1
Снимка: ПФК Черно море

Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите преди първото занимание на "моряците" от предсезонната подготовка.

"Засега няма изходящи трансфери, може да има, ако естествено има интерес, посочи специалистът. Той допълни, че се надява Черно море да задържи играчите си, но ако има интерес може да се случи нещо. Според него, най-добре е Черно море да запази отбора си.

В отговор на въпрос за целите, които си поставя, Илиев каза, че иска отборът да играе добре, да отбелязва повече и да не допуска голове, което се постига трудно, но се надява да го направят. Почваме трета година и половина, в четири завършвания на шампионата единият път станахме пети в шестицата, два пъти играхме бараж, а миналата година заради Ковид-19 не успяхме да стигнем до финален бараж, коментира Илиев и изрази надежда, че тази година най-после отборът ще стигне до участие в евротурнирите, независимо че отборите пред Черно море, с изключение на Локомотив Пловдив, са може би с двойно по-големи бюджети от варненци. Нямаме притеснения за парите, защото с тях имаме достатъчно хора да се борим за това, което искаме, обобщи наставникът на варненци.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА