Last news in Fakti

16 Юни, 2021 21:46 1 637 2

Лудогорец надви нискоразреден германски тим в първата си лятна контрола (ВИДЕО)

  • лудогорец-
  • контрола-
  • футбол-
  • хаймщетен

Българският шампион се наложи с 2:0

Лудогорец надви нискоразреден германски тим в първата си лятна контрола (ВИДЕО) - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец стартира с победа летните си контроли преди началото на новия сезон. "Орлите" имаха тонизираща проверка срещу нискоразредния германски тим - Хаймщетен, която бе спечелена с 2:0.

Резултатът донякъде е скромен, тъй като проверката се състоеше от две полувремена по едва 35 минути. Участие в мача за разградчани взеха всички нови попълнения на тима.

Попаденията на стадион "Куфщайн" в Австрия реализираха Мавис Чибота в 55-ата и Елвис Ману в 69-ата минути.

Голът на Чибота падна, след като направи чудесен самостоятелен пробив през центъра. Той навърза и финтира няколко защитници и останал сам срещу вратаря го преодоля за 1:0. В 69-ата минута Лудогорец вкара и второ попадение. Текпетей бе изведен по лявото крило. Той проби към наказателното поле и пусна пас към Мавис Чибота, който с едно докосване пусна за Ману и той вкара за 2:0.

Следващата контрола на Лудогорец е срещу румънския ЧФР Клуж на 19 юни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАБЛЮДАТЕЛ

    1 3 Отговор
    Абе хората играят евро 2020 вие ни занимавате с лудогорец,.. ако е толкова добър да играе контроли с класни отбори
  • 2 Дърваря

    0 0 Отговор
    Чух името и на един българин в мача … само се питам , колко ли езика му се налага да учи , за да комуникира с останалите …