Last news in Fakti

17 Юни, 2021 10:17 2 038 0

Петър Занев си намери нов отбор

  • занев-
  • цска-
  • пирин благоевград-
  • кариера-
  • българия

Кариерата на 35-годишния защитник ще продължи в България

Петър Занев си намери нов отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на ЦСКА Петър Занев ще продължи кариерата си в отбор от България. 35-годишният защитник е постигнал принципна договорка с ръководството на клуба, като остава уточняването на последни детайли и парафирането на контракта.

“До ден-два ще бъде обявено официално от самия клуб, затова не искам да разкривам повече сега. Ще поиграя още, няма да спирам. Става дума за български отбор, за чужбина вече ми е късно да излизам пак”, каза Занев пред “Тема Спорт”.

По всяка вероятност той ще премине в родния си Пирин (Благоевград), който се завърна в елита тази година. “Орлетата” започват подготовка утре от 10:00 часа на стадион “Христо Ботев”, като се очаква тогава да бъде представен и бранителят.

Занев е имал предложение да остане в ЦСКА като треньор в школата, но е преценил, че все още не иска да спира с футбола. На 18 октомври той ще навърши 36 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА