Last news in Fakti

18 Юни, 2021 13:48 2 293 2

ЦСКА и Болоня се споразумяха за Вальо Антов?

  • валентин антов-
  • болоня-
  • цска-
  • футбол

Италианският клуб не е бил склонен да даде желаните 3 милиона евро, но смята българският национал за инвестиция за бъдещето и има голямо доверие към него, което в крайна сметка е довело до съгласието между двата клуба

ЦСКА и Болоня се споразумяха за Вальо Антов? - 1
Снимка: bolognafc.it

Ръководствата на ЦСКА и Болоня са постигнали споразумение за трансфера на Валентин Антов. Според Tuttomercatoweb, италианският клуб не е бил склонен да даде желаните 3 милиона евро, но смята българският национал за инвестиция за бъдещето и има голямо доверие към него, което в крайна сметка е довело до съгласието между двата клуба.

В същото време zerocinquantuno.it съобщава, че Болоня и ЦСКА в момента са в напреднали преговори и италианският клуб иска да издейства нов наем на бранителя, но за по-малка сума, след което да задейства откупната клауза. Финализирането на трансфера се очаква в близките дни. Валентин Антов записа пет участия за тима воден от Синиша Михайлович през пролетта, но Болоня не иска да се раздели с него.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БПФ

    4 1 Отговор
    Не стига, че нашите малоyмници от самото начало поискаха малко пари, но и ще намаляват, докато накрая не подарят Вальо - дето след 3-4 години ще струва 10 милиона и повече !!! Докога ще си подаряваме талантите, бе.
  • 2 SРальопантов

    1 3 Отговор
    Не ми били 4 млн.€, а най ми били жълтици и фес от Юлиян Инджов ага!