18 Юни, 2021 18:57 1 196 6

От ЦСКА: Контролата с Литекс ще се проведе при закрити врата

  • литекс-
  • контрола-
  • учебна игра-
  • закрити врата-
  • фенове-
  • журналисти-
  • цска

"Няма да се допускат нито фенове, нито представители на медиите", написаха "червените" на сайта си

От ЦСКА: Контролата с Литекс ще се проведе при закрити врата - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА съобщи на официалния си сайт, че лятната подготовка на тима върви по план. Наставникът на "червените“ Любослав Пенев планира да проведе и учебна игра срещу отбора на Литекс, която ще се проведе в събота. "Червените“ допълват, че по време на учебната игра няма да бъдат допускани нито фенове, нито представители на медиите.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Армейци,

Първият етап от предсезонната подготовка на ЦСКА продължава да върви по план. Отборът е на лагер-сбор на клубната база в Панчарево и тренира интензивно всеки ден.

Старши треньорът Любослав Пенев планира утре (19 юни) тимът ни да проведе учебна игра със състава на Литекс. Заниманието ще е при закрити врата, като на него няма да се допускат нито фенове, нито представители на медиите.

На 25 юни (петък) ЦСКА заминава за Австрия, където ще протече вторият етап от лятната подготовка на отбора. Там тимът ни ще изиграе 4 контролни срещи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Господ е българин

    1 2 Отговор
    Е топката как ще влезе в вратата футболната игра е както монитора на компютъра а топката е като показалеца които стартира приложение от монитора на компютъра а кой ще получи топката и ще трябва да играе с нея на терена и какво ще изиграе е божа работа
  • 2 ориндж енимълс

    5 6 Отговор
    Е нали твърдим пред УЕФА, че сме Литекс. Как ще играем със себе си?

    Коментиран от #3

  • 3 КАС

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "ориндж енимълс":

    Троле, На, чети:

    Oкoнчaтeлнo: ЦCКA e ЦCКA.
    07.06.2021 19:25
    И КAC пoтвърди: ЦCКA cи e ЦCКA.
    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa (КAC) oкoнчaтeлнo пoтвърди рeшeниeтo нa ФИФA oт минaлaтa гoдинa и признa ЦCКA.
    КAC дoбaвя, чe ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник.

    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване."

    Cлeд тoвa рeшeниe другият клуб, кoйтo имa прeтeнции дa e aвтeнтичeн - ЦCКA 1948, трябвa дa признae пoрaжeниeтo cи
  • 4 Е как литекс

    6 4 Отговор
    Е как литекс ще играе срещу литекс

    Коментиран от #5

  • 5 Варна

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "Е как литекс":

    Ясно е че трoлoвeтe като теб отказват да приемат новината зa oкoнчaтeлнoтo рeшeниe нa Спортният арбитражен съд в Лозана от 7 юни 2021, че ЦСКА си е ЦСКА.
    Гадно ти е че не е станало това което са искал. Застинал си в миналото, опитвaш ce дa ce нaпрaвищ нa пo-върхoвнa инcтaнция oт пocлeднaтa, каквато е CAS :) Ама анонимно в нета.

    Oфициaлнo и oкoнчaтeлнo КАС отсъжда, че "ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник или най-малкото спортният наследник на първоначалния длъжник".

    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване."
  • 6 кУмУнист

    2 3 Отговор
    Това е единственият отбор който играе контрола срещу себе си.