Last news in Fakti

21 Юни, 2021 12:56 9 758 12

UEFA EURO 2020 Конспирация: Кристиан Ериксен се е ваксинирал и това е една от причините да колабира

  • кристиан ериксен-
  • евро 2020-
  • ваксина-
  • коронавирус

Още няма официална информация, знае се, че Ериксен получи инфаркт по време на мача

UEFA EURO 2020 Конспирация: Кристиан Ериксен се е ваксинирал и това е една от причините да колабира - 1
Снимка: БГНЕС

Европейското първенство по футбол тече с пълна сила, а емоциите около него обединяват всички привърженици на спорта пред малките екрани и на 12 стадиона в Европа. Турнирът започна с инцидента на датския футболист Кристиан Ериксен, който колабира на терена и едва не загуби живота си по време на първия мач на Дания срещу Финланция (0:1).

"Още няма официална информация, знае се, че Ериксен получи инфаркт по време на мача. Появиха се теории на конспирациите, че се е ваксинирал и това е една от причините. От Интер официално отрекоха информацията, че той е имунизиран, така че тази информация категорично отпада", каза спортният журналист Веселин Коларов в студиото на "България сутрин".

Според него случилото се може да е следствие на натоварената програма през този сезон.

"Тя е много сгъстена заради миналогодишното първенство, което беше прекъснато и не се игра футбол повече от месец заради пандемията. Важното е, че Ериксен вече е добре. Оттук насетне той ще живее с вграден дефибрилатор, който ще има директна връзка с медик, ако нещо се случи с 29-годишния футболист. Сигурното е, че няма да продължи кариерата си в Италия, където е забранено спортисти със сърдечни проблеми да се състезават", допълни Коларов в ефира на Bulgaria ON AIR.

И припомни, че датският футболист не е единственият, който има подобни проблеми на Евро 2020.

"Защитникът на Холандия Дейли Блинд също играе с вграден дефибрилатор. Той имаше сериозни проблеми преди няколко години. Прие много емоционално случката с Ериксен", коментира още журналистът.

По думите му Европейското първенство до този момент се развива по план, но в някои отбори се вижда умората.

"Станахме свидетели на доста хубави мачове. В събота Германия победи Португалия в най-хубавия мач. Отново станахме свидетели на автоголове, португалците си забиха два. До този момент на Евро 2020 има цели пет автогола, което е абсолютен рекорд", каза още Веселин Коларов.

Най-голямото разочарование за него е отборът на Турция, а личен фаворит - Италия.

"Те играят много приятен футбол. Неслучайно постигнаха три победи в груповата фаза. "Адзурите" се намират в серия от 30 поредни мача във всички турнири без загуба, което е изравнен рекорд от 30-те години на миналия век. Тогава беше постигнат под ръководството на легендарния селекционер Поцо, който спечели две световни титли", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИМА НЕЩО

    23 2 Отговор
    Гнило......
  • 2 Каква конспирация

    42 3 Отговор
    То всички разбраха това, само за факти е конспирация!
  • 3 Буха ха

    16 7 Отговор
    Преди тичаха 5-6 км на мач, сега по 10 км, а и мачовете са двойно повече, инжектират си по гъста кръв защото пренася повече кислород, но от това помпата (сърцето) се претоварва и понякога не издържа.

    Коментиран от #6

  • 4 Пфуйзер

    51 5 Отговор
    Да, всяка информация против ваксините си е конспирация, а абсурдната целогодишна телевизионна пропаганда на глобалната пандемия, не е.

    Коментиран от #8

  • 5 Сандо

    16 1 Отговор
    Само че този журналист забравя да каже колко мача е изиграл през сезона Ериксен,в колко е бил титуляр,в колко е бил сменен и в колко е влязъл като смяна.За сведение на журналиста,Ериксен никога не е бил смятан за основен футболист на Интер,макар че е много добър футболист и на мен лично много ми харесва.
  • 6 Нещо бъркаш

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Буха ха":

    Венозната кръв е по-гъста, нали тромбовете всъщност най-често в нея се образуват, следователно наситената с кислород артериална кръв е по-лека. Не ти се получава логиката!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ПРОПАГАНДА за ВАКСА

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пфуйзер":

    Много добър коментар си написал!
  • 9 Фирмер

    14 0 Отговор
    Две прасета си говорят докато похапват.Абе ти знаеш ли,че ни угояват,та после около коледа май ще ни теглят ножа- казало първото.Ей писна ми с твоите теории на конспирацията- отговорило второто.
  • 10 Безпристрастен

    3 7 Отговор
    Още същата вечер лекарят на националния отбор на Дания съобщи, че Ериксен нито се е ваксинирал, нито е боледувал от Covid-19, и това бе съобщено от всички сериозни западни медии, ама който не знае езици и не чете това, което трябва, така става

    Коментиран от #11

  • 11 Ептен факт

    3 8 Отговор

    До коментар #10 от "Безпристрастен":

    Има ли смисъл , да се обяснасняваш на нискоинтелигентни и зомбирани от фалш новини хорица ? Той сигурно и Блинд е ваксиниран преди 4 години за Ковид , и португалеца и унгареца от преди няколкого години , както и още редица спортисти , за които не са и чули дори . Хората с ниска обща култура е много лесно да се манипулират , особенно ако е свързано с нещо мистично . Любимите им образователни четива са комикси и конспирации
  • 12 Стефан

    6 2 Отговор
    Има ваксина на 31 май но всичко ще се потули.