Last news in Fakti

22 Юни, 2021 14:30 2 560 1

UEFA EURO 2020: Играчи на Испания се подиграха с ван дер Ваарт

  • ван дер ваарт-
  • подигравка-
  • финал-
  • световно първенство-
  • нидерландия-
  • испания-
  • национален отбор-
  • евро 2020

Нидерландецът каза, че "Ла Фурия роха" е ужасен отбор и отговорът не закъсня

UEFA EURO 2020: Играчи на Испания се подиграха с ван дер Ваарт - 1
Снимка: БГНЕС

В лагера на Испания реагираха с подигравка на думите на бившия нидерландски национал Рафаел ван дер Ваарт, който в свое интервю заяви: “Испанците са ужасяващи, ужасяващи… Надявам се да се паднем срещу тях, нямат никакъв отбор”. Играчите на “Ла Фурия роха” - Коке и Пабло Сарабия, обаче припомниха какво се случи на финала на Мондиал 2010. Тогава испанците победиха “лалетата” с гол на Андрес Иниеста, който не беше опазен именно от Ван дер Ваарт.

“Той иска своя момент на слава и го получава. Видях го на финала на Мондиала и тук на тренировъчната ни база имаме една снимка на гола на Иниеста срещу Нидерландия с Ван дер Ваарт до него. Трябва да прояви уважение. Тези негови думи ще си ги запазим, за да ни мотивират малко. Няма да си ги закачим в съблекалнята, но ще ги запомним, ако ги срещнем в турнира”, заяви Коке пред El Partidazo по Cadena COPE.

“Ван дер Ваарт сгреши със своето изказване. Още повече, че той беше футболист. Нещата, които той каза, са ла*на, но единственият спомен, който имам от подобен мач, е от Мондиал 2010. Тогава финалът не свърши добре за него, защото ние го спечелихме”, добави Сарабия пред Radio Marca.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SH BG

    4 1 Отговор
    Сега му се подиграват, но какъв ли ще е вкуса в устите им след евентуално отпадане на "Ла фурия рохКАТА" от лалетата?... :::)))