23 Юни, 2021 15:10 1 431 1

UEFA EURO 2020: Селекционерът на Белгия се ядоса на медиите

  • роберто мартинес-
  • белгия-
  • финландия-
  • евро 2020

„Ако тази победа с 2:0 над Финландия не е добра, не знам коя би могла да бъде?!“, тросна се Роберто Мартинес на журналистите

UEFA EURO 2020: Селекционерът на Белгия се ядоса на медиите - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Селекционерът на Белгия Роберто Мартинес бе видимо изнервен от критиките, които усети върху отбора си при успеха над Финландия с 2:0. Той отново подчерта концентрацията и себераздаването на отбора си.

„Беше труден мач, но продължихме да работим всеки за другия, когато топката не беше у нас. Не беше лесно, защото бе много горещо, а и теренът не позволяваше много високо темпо. Въпреки това успяхме да направим добър мач, като изолирахме Финландия“, каза той.

Испанецът не е съгласен, че съперникът не е бил на ниво.

„Финландия беше допуснала само един гол за 180 минути досега на това европейско. Това е чудесно подреден и дисциплиниран отбор. Много съм горд с моя тим. Ако тази победа с 2:0 над Финландия не е добра, не знам коя би могла да бъде?!“, ядоса се на медиите испанският специалист на „червените дяволи“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 човека

    4 0 Отговор
    си гледа отбора!Правилно....