Last news in Fakti

29 Юни, 2021 16:34 1 824 0

UEFA EURO 2020: Идва ли краят на една ера за Хърватия?

  • лука модрич-
  • хърватия-
  • евро 2020

Лука Модрич не даде категоричен отговор дали ще продължи да се състезава за националния отбор на своята страна

UEFA EURO 2020: Идва ли краят на една ера за Хърватия? - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Драматичното отпадане от Испания на 1/8-финалите UEFA EURO 2020 най-вероятно е бил последният мач на Лука Модрич за Хърватия. Това намекна самият той след края на мача.

"Ватрените" геройски измъкнаха 3:3 в Копенхаген и пратиха сблъсъка в продължения, но там не издържаха и загубиха с 3:5.

На въпрос дали ще играе на Мондиал 2022 в Катар, Модрич беше лаконичен в интервю за телевизия HRT: "Ще видим, трябва да починем добре. Сега не е моментът", заяви Модрич.

"Дадохме всичко. Можем да бъдем доволни от подхода, характера и морала ни. Испания бе по-добра в критичните моменти. Те играха по-силно от нас през първите 60 минути, но поведохме с късмет", добави сърцатият полузащитник.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА