Last news in Fakti

1 Юли, 2021 13:42 1 510 1

Шеф в ЦСКА каза какво да се очаква от клуба на трансферния пазар

  • цска-
  • селекция-
  • пламен марков

“Процесът със селекцията е отворен. ЦСКА винаги ще се възползва от възможността да вземе класен футболист”, каза Пламен Марков

Шеф в ЦСКА каза какво да се очаква от клуба на трансферния пазар - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков призна пред в-к "Мач Телеграф", че селекцията в клуба все още не е завършила. “Червените” вече се подсилиха с няколко интересни попълнения като Йоан Бай, Кристиян Жуниор Нзила-Гома, Хамза Чатакович и Яник Сони Вилдсхут. Скоро може да дойде и още някой нов, ако е достатъчно класен футболист.

“Процесът със селекцията е отворен. ЦСКА винаги ще се възползва от възможността да вземе класен футболист, който е съобразен с изискванията и възможностите на клуба, разбира се”, обясни Пламен Марков.

Той говори и за ситуацията около Валентин Антов. “Към момента не мога да коментирам случващото се с Валентин Антов, тъй като нещата не са изяснени”, каза още директорът. Няма да е изненада, ако Антов остане на “Армията”. На този етап сделката с Болоня изглежда провалена, а друг клуб не е предявил интерес.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 19лв 14ст

    2 1 Отговор
    Дa изпрeвaря трoлa :)

    На, чети новини
    и наблегни на ОКОНЧАТЕЛНО и на НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ:
    Окончателно: ЦСКА е ЦСКА.
    07.06.2021 19:25
    И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.
    Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА.
    КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (а не друг).
    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване."
    След това решение другият клуб, който има претенции да е автентичен - ЦСКА 1948, трябва да признае поражението си.