Last news in Fakti

8 Юли, 2021 10:56 2 110 1

Сериозен гаф на ПСЖ около трансфера на Серхио Рамос

  • серхио рамос-
  • псж-
  • гаф-
  • трансфер

Привличането на бранителя ще бъде официализирано днес, но снощи на сайта на клуба се появи информация, че той ще играе с любимия си номер 4 и дори бяха цитирани негови думи

Сериозен гаф на ПСЖ около трансфера на Серхио Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Реал Мадрид Серхио Рамос ще продължи кариерата си в Пари Сен Жермен и това не подлежи на съмнение, след като вчера испанският защитник премина медицинските прегледи в Париж.

Сериозен гаф на ПСЖ около трансфера на Серхио Рамос

Привличането на бранителя ще бъде официализирано днес, но снощи на сайта на клуба се появи информация, че той ще играе с любимия си номер 4 и дори бяха цитирани негови думи.

Гафът бързо беше поправен и текста изчезна от страницата на ПСЖ, но той само потвърждава, че сделката е факт.

"4 е любимият ми номер. С него започнах кариерата си и не съм спирал да играя с него. Донесъл ми е късмет и много победи. Този номер е част от мен и като професионалист, и като човек. За мен е привилегия, че ще играя с четворката в голям клуб, какъвто е ПСЖ", заявява Рамос в изтритата публикация.

Договорът на ветерана с новия му отбор ще е до 2023 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧОЧО

    2 0 Отговор
    И къде е гафа!Казал ,че ще играе с номер4.