Last news in Fakti

8 Юли, 2021 12:18 2 904 3

ПСЖ обяви трансфер №1 на лятото!

  • серхио рамос-
  • псж-
  • футбол-
  • трансфер

Серхио Рамос отново ще играе с любимия си №4

ПСЖ обяви трансфер №1 на лятото! - 1
Снимка: psg.fr

Ръководството на Пари Сен Жермен обяви трансфер №1 на лятото. Парижани се похвалиха, че към редиците им се присъединява опитният бранител Серхио Рамос.

Испанецът пристига на "Парк де Пренс" като свободен агент, а договорът му с френския гранд ще бъде до 2023 година. Преди Серхио в Париж пристигнаха още Ашраф Хакими и Жоржиньо Вайналдум.

Рамос отново ще играе с любимия си №4. За него той сподели:

"4 е любимият ми номер. С него започнах кариерата си и не съм спирал да играя с него. Донесъл ми е късмет и много победи. Този номер е част от мен и като професионалист, и като човек. За мен е привилегия, че ще играя с четворката в голям клуб, какъвто е ПСЖ".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пенсия

    10 2 Отговор
    ПСЖ не е голям клуб. Еквивалентът на Лудогорец е.

    Коментиран от #3

  • 2 Добре ама

    8 3 Отговор
    Не казаха каква е трансферната сума и заплатата му. Все пак е един от най-добрите централни защитници в последните години. Желая му успех
  • 3 CR7

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "пенсия":

    Пенсио проста Тъпа, толкова разбираш от футбол, че ме е срам да ти чета смешния коментар!!! скрий се някъде и повече НИКОГА недей да коментираш !! аман от просто хора !!!