Last news in Fakti

13 Юли, 2021 20:17 1 449 0

И Федерер се отказа от участие на Олимпийските игри в Токио

  • федерер-
  • контузия-
  • отказване-
  • участие-
  • олимпиада-
  • токио

"Силно съм разочарован, тъй като беше чест и връх в кариерата ми всеки път, когато представям Швейцария", написа Маестрото

И Федерер се отказа от участие на Олимпийските игри в Токио - 1
Снимка: БГНЕС

Носителят на 20 титли от Шлема Роджър Федерер разкри, че ще пропусне Олимпийските игри в Токио. Причината е травмата му в коляното, която отново се е обадила след участието му на Уимбълдън.

"По време на сезона на тревни кортове за съжаление претърпях неуспех с коляното и приех, че трябва да се оттегля от Олимпийските игри в Токио. Силно съм разочарован, тъй като беше чест и връх в кариерата ми всеки път, когато представям Швейцария. Вече започнах рехабилитация с надеждата да се върна в тура по-късно това лято. Пожелавам на целия швейцарски отбор късмет", написа Федерер в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА