14 Юли, 2021 11:15 1 796 1

Юрген Клоп обнадежди феновете относно състоянието на Ван Дайк, Гомес, Матип и Александър-Арнолд

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • фенове-
  • ван дайк-
  • гомес-
  • матип-
  • александър-арнолд

В момента Ливърпул е на предсезонна подготовка в Австрия

Юрген Клоп обнадежди феновете относно състоянието на Ван Дайк, Гомес, Матип и Александър-Арнолд - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп направи обнадеждаващ за феновете на отбора коментар относно състоянието на възстановяващото се от контузии каре в защитата на мърсисайдци. Вирджил ван Дайк и Джо Гомес, които пропуснаха почти целия минал сезон, вече тренират, но има още няколко седмици, докато преминат на пълно натоварване. Жоел Матип, който е аут от февруари, е на няколко дни от това да започне да тренира нормално. Трент Александър-Арнолд получи травма точно преди Евро 2020, заради която отпадна от национални отбор. В момента той се готви по специална програма, но най-много до седмица ще поднови пълноценни тренировки.

В момента Ливърпул е на предсезонна подготовка в Австрия.

„Върдж и Джо все още няма да имат двуразови тренировки в първите дни. Да, те имат и второ занимание за деня, но то е с физиотерапевта. Изглеждат наистина добре. Не знам точно кога ще направим следващите стъпки, но това ще се случи в близките четири седмици. Със сигурност ще направим голяма крачка напред в това отношение. Жоел изглежда напълно добре. Той може би е най-близо до пълноценните тренировки. Ще видим кога ще започне да играе. Контузията на Трент бе достатъчно сериозна, но в момента бих казал, че не е нещо голямо. Той също е близо, но в следващите 5-6 дни ще се готви по специална програма – понякога с отбора, понякога индивидуално. След 5,6 или 7 дни трябва да поднови нормални тренировки", заяви Клоп пред сайта на Ливърпул.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 1 Отговор
    какви надежди, бре! следващата титла - не по-рано от предходната. да са живи и здрави феновете им, може и да до чакат.