Last news in Fakti

21 Юли, 2021 13:24 3 100 3

Барселона наложи забрана за странните прически в школата

  • футбол-
  • барселона

TV3 разкрива, че на всички футболисти, намиращи се на територията на “Ла Масия”, се забранява да имат в себе си мобилен телефон

Барселона наложи забрана за странните прически в школата - 1

Барселона наложи нови по-стриктни правила в школата си, след като от клуба са забелязали тенденция за отслабване на дисциплината сред подрастващите. TV3 разкрива, че на всички футболисти, намиращи се на територията на “Ла Масия”, се забранява да имат в себе си мобилен телефон. Устройвата ще бъдат оставяни на входа и ще бъдат взимани обратно при напускане на мястото.

Освен това децата и юношите вече нямат право да си правят прически, които биха се приели като странни. Забраняват се и оцветяването на косите в прекалено бляскави цветове.

Наред с това ще се обръща по-сериозен контрол на самото поведение на състезателите и комуникацията им с треньори, за да не се разваля имиджа на клуба при евентуални прегрешения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    11 1 Отговор
    Да им забранят и татуировките
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    11 1 Отговор
    Браво, без джендърски залитания...
  • 3 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    1 0 Отговор
    Ако забранят и хомосексуализма в футбола ,кой ще остане е?Няма да има футбол.