Last news in Fakti

21 Юли, 2021 16:30 1 316 0

Реал Мадрид представи Дейвид Алаба (СНИМКА)

  • алаба-
  • реал мадрид-
  • байерн мюнхен-
  • номер-
  • представяне-
  • трансфер

Защитникът ще носи екип с номер 4 на гърба си

Реал Мадрид представи Дейвид Алаба (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Дейвид Алаба бе официално представен като играч на Реал Мадрид. Това се случи на церемония, в която пристигналият от Байерн Мюнхен австриец бе представен пред медиите от президента на „кралския клуб“ Флорентино Перес.

Поливалентният футболист ще носи екип с номер 4 на гърба си. До този момент четворката в Реал Мадрид дълги години бе притежание на легендата на клуба Серхио Рамос, който премина в Пари Сен Жермен като свободен агент, след като договорът му с „лос бланкос“ изтече в края на месец юни. Изборът на този номер не е случаен, тъй като от Алаба се очаква да замести напусналия Рамос, като освен като централен защитник, той може да играе и като ляв бек и дефанзивен халф.

След представянето му, Алаба бе разведен и из клубния музей на Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА