22 Юли, 2021 21:32 2 344 1

ПСЖ иска Погба само заради Мбапе

  • мбапе-
  • договор-
  • оставане-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • погба

Парижани правят всичко възможно, за да убедят голямата си звезда да остане

ПСЖ иска Погба само заради Мбапе - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ отчаяно иска да убеди Килиан Мбапе да подпише нов договор и да остане. Погба е един от най-близките приятели на Мбапе, а спортният директор на ПСЖ Леонардо смята, че с него в Париж Мбапе е по-вероятно да подпише нов договор, отколкото да отиде в Реал Мадрид.

Пристигането на френския полузащитник ще допринесе и за това съблекалнята да стане по-френскоезична, а не доминирана от испаноговорящи играчи като Серхио Рамос, Анхел Ди Мария и Неймар.

Но за да пристигне Погба, ПСЖ трябва първо да продаде. Очевидно е, че трябва да се започне с човек на мястото на Погба, като например Андер Ерера или Рафиня Алкантара. Последният не е в плановете на треньора Маурисио Почетино.

Да се раздели с някои от другите полузащитници за отбора ще бъде трудна задача, като се има предвид тяхното положение. Юлиан Дракслер едва наскоро подписа нов тригодишен договор, а Данило Перейра и Идриса Гей продължават да имат договори с клуба,

Те обаче все още могат да бъдат продадени, като трябва да се намери вероятната трансферна сума за Погба от 60 милиона евро. Вместо това може да се продадат други играчи, като Серхио Рико, Тило Керер, Лейвин Курзава и Мауро Икарди , а клубът е готов да изслуша оферти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5тттъ

    1 1 Отговор
    Нали излезнаха със мнение , пе не се понасят на светивното! А те ще го оривличат да му е другарче! -смвх