Last news in Fakti

23 Юли, 2021 14:09 2 875 0

От Барса изнесоха още подробности около договора на Лео Меси

  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • лионел меси-
  • договор

Всички искаме Меси да продължи да играе за Барселона, това е мечта, която искаме да превърнем в реалност

От Барса изнесоха още подробности около договора на Лео Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта говори за ситуацията с договора на нападателя Лионел Меси.

"Меси винаги е казвал, че иска да остане в клуба, преговорите ни напредват. Всички искаме Меси да продължи да играе за Барселона, това е мечта, която искаме да превърнем в реалност. Надяваме се, че скоро можем да обявим подписването. Трябва да спазваме определени правила, но сме сигурни, че или ще намалим нашия фонд за заплати, или ще намерим приемлива формула, която да отговаря на управлението на Ла Лига", каза Лапорта пред "RMC".

Предишният договор на Меси с Барселона изтече на 1 юли, а 34-годишният аржентинец е свободен агент. Той се присъедини към каталунския клуб от Нюел Олд Бойс през 2000 година


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА