Last news in Fakti

23 Юли, 2021 09:15 2 335 2

16-годишен на вратата на Левски за мача със Славия

  • пламен андреев-
  • левски-
  • славия-
  • efbet лига

На практика Пламен Андреев е единственият с мачове в елита, с когото на "Герена" разполагат

 16-годишен на вратата на Левски за мача със Славия - 1

16-годишният Пламен Андреев ще пази за Левски в първия мач от сезона срещу Славия, съобщава „Мач Телеграф“. На практика роденият през 2004 година страж е единственият с мачове в елита, с когото на "Герена" разполагат. Андреев има едва 10 минути в efbet Лига, записани през миналия сезон.

Дори и Николай Михайлов да подпише договор до срещата в събота, той ще остане на резервната скамейка.

16-годишният вратар пази по време на летните контроли и се представи на ниво. Той не пусна гол в продължение на почти 3 часа.

В последното дерби между „сини“ и „бели“ на вратата бе Ники Михайлов, а тимът му падна с 0:1.

В дербито ще бъдем свидетели на безпрецедентен факт – вратарите и на двата тима ще бъдат под 20 години. Между гредите за Славия ще застане 19-годишният Светослав Вуцов, който направи запомнящ се сезон през миналото първенство. Така общата възраст на двамата вратари в дербито ще е много по-малка от тази на резервата на „белите“ - Георги Петков, който е на 45 години.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    2 4 Отговор
    От закрила на детето разрешават ли експлоатацията на детски труд.
  • 2 цербер

    0 0 Отговор
    16-годишен младеж е на вратата на "Левски" за мача със "Славия".