23 Юли, 2021 13:20 1 649 1

Валентин Антов на линия за мача с ЦСКА 1948

  • валентин антов-
  • цска-
  • цска 1948

Лекарите са направили два шева на Антов, прегледали са главата му на скенер и не са установили нито мозъчно сътресение, нито някакви други притеснителни диагнози

Валентин Антов на линия за мача с ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Състоянието на Валентин Антов не е притеснително. Защитникът на ЦСКА получи удар в главата на мача с латвийския Лиепая (0:0) снощи и веднага беше откаран в „Пирогов“, пише БЛИЦ.

Лекарите са направили два шева на Антов, прегледали са главата му на скенер и не са установили нито мозъчно сътресение, нито някакви други притеснителни диагнози.

Очаква се Вальо да бъде на линия за мача в неделя, когато ЦСКА играе срещу ЦСКА 1948 среща от първия кръг на новото първенство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    1 0 Отговор
    Ехеееееее все едно Меси се завръща. А тп момчето много слабо футболерче. Никой не го иска.