Last news in Fakti

21 Февруари, 2013 09:34 747 0

Алегри: Вярвах в победата

  • милан-
  • алегри-
  • шампионска лига-
  • меси
Алегри: Вярвах в победата - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Старши треньорът на Милан Масимилиано Алегри похвали футболистите за перфектно проведения мач с Барселона, завършил с успех на"росонерите" с 2:0. Това бе първо поражение за каталунците с два гола разлика в Шампионската лига от април 2010 година, когато Интер ги победи с 3:1, а по-късно завоюва трофея. 
 
"Може би само аз вярвах в победата. Момчетата играха много добре в защита и не позволиха на съперника да навлиза в наказателното ни поле. Знаехме, че Барселона има владение на топката около 65% средно на мач, но ние създадохме 5 или 6 голови ситуации, при които сбъркахме в последния пас. Всички футболисти заслужиха този резултат. Победата е и за нашия президент. Сега трябва да се съсредоточим върху предстоящото дерби с Интер, което също ще е много важен тест за нас", продължи Алегри.
 
"Факт е, че спряхме Меси. Резултатът е отличен, но не ни класира. Трябва да се представим по същия начин и на "Камп Ноу". Там ще срещнем различна Барселона. Тогава трябва всички да действат самоотвержено и концентрирано, както го направиха днес. Може би при първия гол имахме късмет с рикошета, но във футбола стават такива неща", сподели наставникът на Милан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА