Last news in Fakti

24 Юли, 2021 20:12 3 623 7

Полина Трифонова: Това беше най-щастливият ден в кариерата ми

  • полина трифонова-
  • олимпийски игри-
  • токио 2020

Въпреки че вторият й мач продължи до късно вечерта японско време, Трифонова разкри своите емоции след щастливия си дебют на олимпийски игри

Полина Трифонова: Това беше най-щастливият ден в кариерата ми - 1

Българската състезателка в тениса на маса Полина Трифонова постигна две победи в олимпийския турнир в Токио днес и донесе много радост на родните спортни фенове. Въпреки че вторият ѝ мач продължи до късно вечерта японско време, Трифонова разкри своите емоции след щастливия си дебют на олимпийски игри.

“Здравейте от Токио. Току-що се прибрах в олимпийското село след много дълъг състезателен ден. Сега е 12 полунощ тук и искам да кажа, че това беше най-щастливият ден в моята кариера - успях да направя две победи на Олимпийските игри. Чувството е уникално, това означава много за мен. Надявам се да продължаваме така и да върнем традициите в тениса на маса в България. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепят, това много се усеща и много ми помага. Надявам се да продължавам все така успешно напред.

Много съм щастлива от резултата, който успях да постигнах днес. Беше много труден ден - това е олимпиада, тук всеки ден е на 100 процента, всеки се бори. Лесен мач няма и затова съм щастлива, че успях да спечеля два мача. Между тях имаше само 12 часа, в които успях да си почина и пак да се настроя за игра. Това прави днешните победи още по-сладки - успях да преборя себе си, съперничката си - много съм доволна. Планът ми за утре е да си почина, да направя лека тренировка и на 26-и ще продължа отново да прая всичко за България”, заяви Трифонова пред Sportal.bg.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Положително

    29 0 Отговор
    Браво на Полина!
  • 2 име

    26 0 Отговор
    смело напред!
  • 3 Глори Трифонова

    20 1 Отговор
    Слава за Трифонова
  • 4 точно така

    18 2 Отговор
    БРАВО! Трябва въпреки всичко да побеждаваме на олимпиада, да се чува българският химн и да се вее българският флаг!
  • 5 Доротея

    9 0 Отговор
    Отлично, Даниела Гергелчева №2!
  • 6 Лудия

    1 14 Отговор
    Е как ве то една игра тенис на маса ... Не е като руската водка Слава на Русия Путин и ДС
  • 7 Тук

    0 0 Отговор
    Имаме традиции! Надявам се Цвети и Сиделя на следващите игри да постигат успехи за България!