Last news in Fakti

25 Юли, 2021 12:53 1 545 1

Нефтохимик привлече сина на известен френски политик

  • кентин олив-
  • нефтохимик-
  • втора лига

Олив може да действа и като дефанзивен халф

Нефтохимик привлече сина на известен френски политик - 1

Френският защитник Кентин Олив ще играе за Нефтохимик през новия сезон. Той е на 25 години и подписа до края на кампанията.

Олив може да действа и като дефанзивен халф.

Французинът взе участие във вчерашния мач със Спартак (Варна), загубен от "шейховете" с 1:3.

Олив идва от Поаси. Юноша е на ПСЖ. След това преминава през Дижон. Бил е част и от Университета Сент Лео в САЩ, както и от Сан Диего.

Любопитното за Кентин е, че е син на един от Кевин Олив. Той е известен политик във Франция. В миналото е бил и спортен журналист. През 2020 година спечели общинските избори в квартал Поаси. Това е един от най-богатите райони на Париж. Там живеят голяма част от футболистите на ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаберих

    1 1 Отговор
    Ембапето живее в "Поаси".