25 Юли, 2021 13:10 1 767 3

Агенти от Италия, Франция и държави от Централна Европа наблюдавали футболисти на Левски и Славия

  • мениджъри-
  • левски-
  • славия-
  • футбол-
  • агенти

Мениджъри следяха изявите на някои от младите играчи на двата столични отбора

Агенти от Италия, Франция и държави от Централна Европа наблюдавали футболисти на Левски и Славия - 1

В ложите на "Виваком Арена - Георги Аспарухов" присъстваха различни мениджъри, които следяха отблизо изявите на няколко футболисти от Левски и Славия, пише "Тема Спорт".

Агенти от Италия, Франция и държави от Централна Европа изгледаха дербито между двата отбора снощи, което завърши с победа за "белите" с 2:1.

Те нямаха пробелми да пристигнат в България, след като страните им попаднаха в зеления списък и им бе необходим единствено отрицателен тест за коронавирус.

Чуждестранните мениджъри следяха изявите на някои от младите футболисти на двата столични отбора. Вече стана ясно, че обект на интерес от европейски клубове е нападателят на Левски Мартин Петков, а в полезрението на различни отбори попаднаха Марин Петков и Патрик-Габриел Галчев.

От Славия агентите наблюдаваха Андреа Христов, както и Питър Какрилос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Новината

    5 2 Отговор
    Само забравяме една подробност, че никой не е видял тези агенти от Италия, Франция и Централна Европа на Герена, ако вярвате на авторчето Борисов сигурно играчите на Левски и Славия ще заиграят в ПСЖ, Ювентус, Интер или поне Рома и Милан
  • 2 да де ама

    2 0 Отговор
    пропускате да кажете че агентите са от 7-ма селска дивизия на въпросните държави…
  • 3 xXxX

    1 2 Отговор
    Хаха - Виваком Арена... нз въпросната компания с какъв акъл дава името си на тази съборетина. Тоталната антиреклама, все едно - Майкрософт Българска Армия. Смях в залата.

    За агентите, предполагам:
    Италия - трета лига
    Франция - втора лига
    държави от Централна Европа - Унгария, Словакия, етц.

    Такова е нивото на играещите в тези отбори футболисти, но все пак ще е стъпка напред за тях, ако отидат в една от тези страни.