Last news in Fakti

25 Юли, 2021 14:19 1 740 8

Майкъла: Футболистите са най-виновни за сегашното състояние и са големите длъжници

  • георги илиев майкъла-
  • цска-
  • футбол

Никой друг не е толкова виновен - нито Любо Пенев, нито шефовете, нито феновете

Майкъла: Футболистите са най-виновни за сегашното състояние и са големите длъжници - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев се изказа остро по адрес на футболистите и част от запалянковците на ЦСКА - София. Пред “Тема Спорт” Майкъла коментира настоящата обстановка на “Армията”, както и инцидента със Стойчо Стоилов преди няколко дни.

„Играчите са най-виновни за сегашното състояние и са големите длъжници. Те много бързо трябва да се събудят и да влязат в час. Никой друг не е толкова виновен. Нито Любо Пенев, нито шефовете, нито феновете. Играчите трябва да докажат, че заслужават да носят червената фланелка, а може и качествата да са им такива, което вече ще е проблем. За съжаление новите не показват с нищо, че разбират къде се намират“, заяви Майкъла. Той осъди поведението на привържениците спрямо Стойчо Стоилов след мача с Лиепая.

„Това е грозен инцидент и не може да се случва в ЦСКА. Феновете не могат да определят клубната политика. Само собственикът решава кого ще назначава. Гриша Ганчев е сериозен човек и не вярвам да се стигне до драстични решения. Необходими са мерки и организация, които ще предотвратят следващи подобни сцени“, заяви Майкъла.

„Всичко ще дойде на мястото си, когато отборът започне да играе добре. На този етап представянето е трагично. Любо казва, че стоим добре, но аз не мисля така. Физически не стоим солидно. Разликата с миналата година е много голяма. Ние бяхме най-добре подготвеният физически отбор, а сега не е така. Прекалено много са и контузените“, каза още Георги Илиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    4 9 Отговор
    Трябват повече чернокожи. Като има бели в състава все така ще ставаме за смях. Баба Ванга е казала, че ЦСКА ще стане шампион само ако излезе с 11 чернокожи на терена
  • 2 Истински цесекар

    8 9 Отговор
    ЦСКА умря преди пет години.А тая сбирщина от маймуни не са футболисти а зоопарк.И виновни са БФС най вече и всички мутри които си праха парите там.А майкълчо не е цесекар.
  • 3 Лески падна от Слабия

    7 6 Отговор
    стандартна загуба
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Некадърници

    6 2 Отговор
    Всички, без футболистите, искат да са директори на водопад, да не отговарят за нищо и да кусат с голямата лъжица!
    Като помня какъв "футболист" беше, не учудвам, че изказваш такива откровения! Все пак от футболистите няма да получиш някаква службичка, някакъв гювеч! Скрий се!
  • 6 ГЕРЕН

    5 1 Отговор
    СЛЕД МЕСЕЦ ДВА ЩЕ СТАНАТ НАЙ
    ВИНОВНИ И ЗА ФИНАНСОВОТО ВИ
    КОЛАБИРАНЕ. НИТО ВЪЛК НИТО
    ЖИВОТНОТО ЩЕ ВИ СПАСЯТ. А ЗА ЛЕВСКИ ТОЗИ НАСКО ЩЕ НИ
    ИЗНЕРВИ ДО КРАЙ. И ПОСЛЕ..?!??
    НЕ СЕ ЗНАЙ.
  • 7 тоя па

    3 0 Отговор
    тупуз нагушил се с мангизи, мисли се за кой съм аз
  • 8 boyde

    2 0 Отговор
    Хмммм, ръководството? А кой пишеше и разпространяваше недопустими екстремистки декларации, които открито разпалваха чувства на болно превъзходство и открита омраза към съперниците на спортния терен и не само към тях, които подтикваха към (само) разправа? Не беше ли точно този, който сега стана жертва на тези екстремистки настроения ? И няма ли в това някаква логика?