Last news in Fakti

26 Юли, 2021 18:28 2 027 0

Локомотив София ще се подсили с познати имена

  • локомотив софия-
  • аралица-
  • мантека-
  • берое-
  • локомотив пловдив-
  • трансфер-
  • селекция-
  • подсилване

Анте Аралица и Октавио Мантека са сигурни нови попълнения за столичните "железничари"

Локомотив София ще се подсили с познати имена - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (Сф) подготвя два силни трансфера, съобщава “Витоша нюз”. Сделките ще станат до часове. Нападателят Анте Аралица може да се счита за почти сигурно ново попълнение на “червено-черните”. Бившият футболист на Локомотив (Пловдив) игра за последно в румънския Херманщад. Хърватинът обаче не успя да помогне на своя тим да се спаси от изпадане в Лига 2. Анте записа 15 мача без гол за Херманщад. Аралица изигра 83 мача за Локомотив и вкара 11 гола. В началото на ноември 2020 г. той бе освободен от “Лаута” за обидно отношение към собственика на клуба Христо Крушарски.

Хърватският нападател е роден през 1996 г., висок е 190 см. В кариерата си е играл още за отборите на Луцко, НК Локомотива, Сесвет и Рудеш. С пловдивското Локо стана два пъти носител на Купата на България и веднъж на Суперкупата.

Пред преминаване в Локо (Сф) е и бразилецът Октавио Мантека. Халфът записа 37 мача и 4 гола за Берое (Стара Загора). Той се раздели със „зелените“ след края на миналия сезон. Подвизавал се е още и в Ботафого, Натал, Фиорентина (Ит), Тупи, белгийския Беершот, Волта Редонда и Перилима. Октавио е роден през 1993 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА