Last news in Fakti

26 Юли, 2021 18:57 4 617 18

Чезари: Пренесоха ловешкия манталитет на "Армията"

  • чезари-
  • ганчев-
  • стоилов-
  • младенов-
  • уволнение-
  • пенев-
  • ситуация-
  • решения-
  • ходове-
  • цска

"Стойчо Младенов е единственият правилен и може би последен ход", заяви бившият члена на Управителния съвет на "червените"

Чезари: Пренесоха ловешкия манталитет на "Армията" - 1
Снимка: БГНЕС

Бизнесменът Лъчезар Николов, който е сред известните привърженици на ЦСКА и е бивш член на Управителния съвет на футболния гранд, даде своя коментар относно горещите събития в ЦСКА. Както е известно, снощи Любослав Пенев беше уволнен от Гриша Ганчев, а тази сутрин за нов наставник на "червените" беше обявен Стойчо Младенов.

"Третото място за ЦСКА е доста обидно, несериозно е да се борим за второто място. Това, което се спускаше отгоре, е резултатът. Стойчо Младенов е единственият правилен и може би последен ход. Той ще успее. Знам как събирахме отбора след "Титан", бяхме останали с един футболист само - Стойчо може да направи от нищо отбор. В момента отборът не е лош, имаше групички в него. Пренесоха манталитета от Ловеч на "Армията" - голяма грешка. Не ми се ходеше на мач, за да не гледам лицето на Стойчо Стоилов. Или на някакви такива, които не са свързани с ЦСКА, с целия им селски манталитет. Аз цял живот съм на този стадион.

Нормално е публиката да реагира. Армейският дух изисква, Кирил Домусчиев докога ще ни е виновен. Любо Пенев не го оставиха да работи! Три месеца и хайде като в Ловеч. Така не се прави. Избери добър треньор, направи селекция. Това е последният ход на Гриша Ганчев, той трябваше да направи това преди доста години. Стойчо Стоилов не е за този клуб, съжалявам.

Явно Гриша Ганчев е проумял накрая начинът, трябва да се остави Стойчо Младенов да изправи отбора и да работи. Байерн сменя треньори, но има ли успехи? Ние завършваме трети, Байерн печели титли, играе в Шампионската лига. Не е коректно това сравнение. Стойчо Стоилов няма капацитет да се нагърби с управлението на ЦСКА. Да, той изпълнява нарежданията на Ганчев, но това е ЦСКА, не е Ловеч. Ако не ставаш да направиш отбора шампион, довиждане.

Като нямаш успехи, нещата не са добри. Пий си кафето с приятелите, но трябват резултати, феновете изискват, длъжен си да държиш ниво. Г-н Ганчев трябва да изчисти задълженията си към стадиона и да престанe да си пише дългове на името на ЦСКА. Питал съм го защо го прави, той ми каза: "прехвърлям от единия джоб в друг".

Ако г-н Ганчев реши да си ходи, да намери сериозни хора. Няма да измислим топлата вода. Феновете не могат да запомнят имената на футболистите, така е. Някога обвинявахме Кирил Домусчиев, че в Лудогорец има много чужденци. Сега ние май имаме повече чужденци.

ЦСКА 1948 имат техните виждания, те са част от нас. Публиката иска силен ЦСКА, двете ръководства да седнат да се разбират, това не е проблем на феновете. Навремето помня след едно равенство с Пирин, беше Спас Джевизов треньор, стана нещо страшно. Публиката на ЦСКА има претенции, това е. Не могат да ни направят така, че да се радваме на второто място. Това е най-страшното", заяви Чезари в студио "Дерби".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 безпартиен

    12 4 Отговор
    Какво ли прехвърля от един в друг джоб при скъсани и двата?

    Коментиран от #12

  • 2 срамота

    19 13 Отговор
    Подстрижи се, момче.

    Коментиран от #8

  • 3 червен

    19 3 Отговор
    от МАГУРАТА МНОГО станаха бизнесмени.КАТО ЧЕРЕПА
  • 4 Бай

    18 10 Отговор
    Момче, подстрижи се, обръсни се, изкъпи се и тогава кажи нещо ! Помияр!

    Коментиран от #9

  • 5 Мисля си

    13 1 Отговор
    Всички изказали се напоследък нямат пари, но имат много акъл за раздаване. То комай само Пената и Жеков не са се изказали какво става в ЦСКА, и как да се оправят нещата! И само питам - какво да направи Ганчев: нивото е паднало, половината отбор контузен още преди да е почнал сезона, а тия дето са на терена са на групички, и се стига до там Пенев да изритва втора топка на терена, за да бави времето, че да пази резултат! И то срещу отбор, дето е с три пъти по-малък бюджет, и май някои там си плащат за да играят?!
  • 6 Микреско

    18 5 Отговор
    Ловешки отбор , къв да е манталитета микренски .
  • 7 Варненец

    10 9 Отговор
    До #4 Абе сел.ьо, Чезари е класи над такива като тебе бре, точно пък ти на него за външен вид и за естетика намери да даваш съвети. Хахах....
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Aлфа Вълкът

    2 3 Отговор

    До коментар #4 от "Бай":

    С номер 2 си избръснете гз, че идвам

    Коментиран от #11

  • 10 Дани Ганчев Вън

    3 3 Отговор
    Много селско управление на отбора, хубаво дава пари за отбора Ганчев, но нивото на организация е ужасно, всеки сезон едно и също, един треньор води подготовката, друг изиграва 5-6 мача, трети довършва сезона, незнам защо не оставиха време на Л.Пенев, естествено, че за 2 месеца няма как да направи чудеса.......
  • 11 Левски 1914

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Aлфа Вълкът":

    С Чезари застанете пред Ганчо.
  • 12 Тройчо

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "безпартиен":

    От огъня на вашата омраза, остава само пепелта! Нашата любов е вечна - винаги ще има ЦСКА.
  • 13 ЦСКА

    5 1 Отговор
    ХУБАВО Е, ЧЕ СЕГА ЩЕ СЕ ЗАЛАГА ОСНОВНО НА АРМЕЙСКИ КАДРИ в управлението и ръководенето на ЦСКА и то благодарение на последната Инстанция в Спортните Отсъждания, каквато е КАС!
    Eтo aктуaлни нoвини!
    Наблегнeтe на ОКОНЧАТЕЛНО, нa CЪЩИЯ КЛУБ и на НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ:
    Окончателно: ЦСКА е ЦСКА.
    07.06.2021 19:25
    И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.
    Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА. КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (а не друг).
    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване".
    Дeбютaнтът в eлитa ЦCКA 1948 cъщo прeтeндирaшe зa нacлeдник, нo cлeд oфициaлнoтo рeшeниe нa КAC трябвa дa признae пoрaжeниeтo cи.

    Коментиран от #16

  • 14 Фен

    1 2 Отговор
    ЦСКА от коментар 13: то хубаво, че ЦСКА е същия клуб ЦСКА, който е първоначалния длъжник, ама те сега на ГриГан може и да му писне! Той не обича да плаща, та камо ли сметките на други!
  • 15 1917

    3 4 Отговор
    Какъв манталите очаква Чезари - от провинциален отбор от Ловеч - селски манталитет. То не може ловешкото отборче да се пренесе на Армията и да стане градско отборче! Сравнява Литекс с Байерн!?!? Байерн е от Мюнхен, не се е прехвърлил от Аугсбург и не се е прекръстило провинциалното отборче на Байерн. Толкова ли не разбраха ЦСКА фалира!! Да почват от нубата - вече щяха да са силен и коректен отбор. Измекярските номерца не минават - хем са си от село, хем са за подигравка. Когато взеха купата - още една година и щяха да си влезат в А група Просто, но не и за "бизнесмените" с ръст от 150 сантиметра.
  • 16 питам си

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "ЦСКА":

    Като е същият длъжник - да си доизплати задълженията!!!! Това си е Литекс с ново име, все едно ГрГ да се прекръсти на Борислав Михайлов!!!

    Коментиран от #17, #18

  • 17 100х100

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "питам си":

    Ше ги доизплати. Каквото реши, че трябва да се плаща, ще се плаща! Няма мърдане! Те е последната инстанция и решенията им са окончателни!
    Хубавото за ЦСКА е, че Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) отряза няколко мениджъри, като мадам Ба и постанови че ЦСКА не им дължи нищо.
    Някой беше сметнал, че за футболисти играли от 2011 и 2013 година ЦСКА ще плати около 2 милиона. За Тенгариня, Боладо са най-големите суми.
    Друг е въпроса колко са заслужили тези пари, но е факт че КАС най-вероятно ще задължи ЦСКА да ги плати тези суми.
  • 18 100х100

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "питам си":

    Щe ги дoизплaти. Кaквoтo рeши Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС), чe трябвa дa ce плaщa, щe ce плaщa!
    Нямa мърдaнe!
    Тe са пocлeднaтa инcтaнция и рeшeниятa им ca oкoнчaтeлни!
    Хубaвoтo зa ЦCКA e, чe Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa (КAC) oтрязa някoлкo мeниджъри, кaтo мaдaм Бa и пocтaнoви чe ЦCКA нe им дължи нищo.
    Някoй бeшe cмeтнaл, чe зa футбoлиcти игрaли oт 2011 и 2013 гoдинa ЦCКA щe плaти oкoлo 2 милиoнa. Зa Тeнгaриня, Бoлaдo ca нaй-гoлeмитe cуми.
    Друг e въпрoca кoлкo ca зacлужили тeзи пaри, нo e фaкт чe КAC нaй-вeрoятнo щe зaдължи ЦCКA дa плaти тeзи cуми.