Last news in Fakti

26 Юли, 2021 20:58 7 207 17

Венци Стефанов: На Гришата философи не му трябват

  • славия-
  • цска 1948-
  • цска-софия-
  • цска-
  • ганчев-
  • пенев-
  • младенов-
  • коментар-
  • стефанов

"Цецо и Гришата са много твърдоглави и няма как да се обединят", заяви президентът на Славия

Венци Стефанов: На Гришата философи не му трябват - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg относно трусовете след вчерашния мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София, спечелен от тима на Любослав Пенев с 4:2. Ел Голеадор обаче беше уволнен от Гриша Ганчев, който назначи Стойчо Младенов начело на тима от "Българска армия". ЦСКА 1948 пък се раздели с Тодор Киселичков след поражението.

"Аз казах, че Гриша Ганчев още не е казал последната си дума, но никой не ме слуша. Е, снощи я каза. Любо Пенев беше много голям футболист, шапка му свалям. Като треньор обаче е на по-ниско ниво. Беше и собственик на ЦСКА по едно време, и там не го биваше много, бързо предаде щафетата. Сега чета, че Стойчо Младенов казал, че всички цесекари трябвало да бъдат като юмрук, да ударят по масата... Каква маса бе, Стойчо?! Трябва бачкане. На Гришата философи не му трябват. Стойчо навремето беше в Ловеч и знае как са нещата. Лудогорец пак ще са първи, с класа са над другите. Трябва да станат някакви форсмажорни обстоятелства, за да не станат шампиони.

Чудно ми е защо ЦСКА 1948 взе Тодор Киселичков, но те си знаят. Сега Ангел Стойков... Той е кадърно момче, интелигентно момче, работливо. Не знам обаче какви задачи ще му спусне Цветомир Найденов. Дано Стойков не е поредният изхарчен треньор в ЦСКА 1948. Цецо и Гришата са много твърдоглави, ха-ха. Олеле, боже... Ако някой мисли, че тези двамата могат да се обединят, значи вярва в задгробния живот. Сериозни бизнесмени са, не мога да кажа кой ще излезе победител в този спор.

Както казах, не виждам кой може да бутне Лудогорец от върха. Това е истината. Както вече имах възможността да кажа, Левски ми направи приятно впечатление. Искам да похваля Живко Миланов. Той винаги е бил мъжко момче и бачка. Малко хора знаят, че Живко преди да стане футболист е бил борец. И това си личи - не е лигльо. Никога не е парадирал, че е роднина на Боби Михайлов. Бачка момчето. Какво като Ники му е шурей или какъвто там му се пада, Живко му каза да сваля килограми, за да е в отбора. И онзи какво да прави - сваля", заяви босът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този Найденов

    60 5 Отговор
    е подлога на ГЕРБ, човек е на Шиши и Киро Гела, защо се правиш на улав,Венци ?
  • 2 Росен Животното

    41 3 Отговор
    А, дали проблема не е точно в Гришата Ганчев, назначава треньор и го уволнява след 2 месеца, всяка година едно и също, единственото правилно решение е ако наистина е уволнил Стойчо Стоилов, но се съмнявам, той се навърта и мазни постоянно на синът му (Д.Ганчев)

    Коментиран от #8

  • 3 Jacques Yves Moineau

    41 3 Отговор
    Оправи Славия, че се зае с цска...
  • 4 Behemoth

    12 7 Отговор
    Не мрът гадинките ,ей!
  • 5 изненада

    44 0 Отговор
    този път Венци шкембето не се подигра, не охули и не наруга никого. Направо шаш...става нещо с глобалния климат.
  • 6 тарикату

    23 2 Отговор
    И тоа и оня, оставете ги теа треньори поне една година. Не става така, един мач и айде марш. После новия ще вика, аз не съм правил подготовка. Двама се карат, третия (киро гела) пичели.
  • 7 Алън Пърдю

    18 2 Отговор
    Хем виждат, че работят ужасно неправилно с тези постоянни смени на треньори, хем не спират да го правя, е няма как да се получи, за това футбола ни е на такова ниво, тотална излагация срещу много слаби отбори в Европа всяка година...
  • 8 СТОЙЧО МЛАДЕНОВ

    15 5 Отговор

    До коментар #2 от "Росен Животното":

    ХУБAВO E, ЧE CEГA ЩE CE ЗAЛAГA OCНOВНO НA AРМEЙCКИ КAДРИ в упрaвлeниeтo и ръкoвoдeнeтo нa ЦCКA и тo блaгoдaрeниe нa пocлeднaтa Инcтaнция в Cпoртнитe Oтcъждaния, кaквaтo e КAC!
    Ето актуални новини!
    Нaблeгнете нa OКOНЧAТEЛНO, на СЪЩИЯ КЛУБ и нa НE ПOДЛEЖИ НA OБЖAЛВAНE:
    Oкoнчaтeлнo: ЦCКA e ЦCКA.
    07.06.2021 19:25
    И КAC пoтвърди: ЦCКA cи e ЦCКA.
    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa (КAC) oкoнчaтeлнo пoтвърди рeшeниeтo нa ФИФA oт минaлaтa гoдинa и признa ЦCКA. КAC дoбaвя, чe ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник (a нe друг).
    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa зaвършвa c "Рeшeниeтo нa aрбитрaжa в Швeйцaрия e oкoнчaтeлнo и нe пoдлeжи нa oбжaлвaнe".
    Дебютантът в елита ЦСКА 1948 също претендираше за наследник, но след официалното решение на КАС трябва да признае поражението си.

    Коментиран от #11

  • 9 388487

    20 5 Отговор
    Любо си беше на местото в цска, това че помакотурските бизнесмени нямат търпение е техен проблем, жалко за българския футбол
  • 10 Овча Купел

    12 1 Отговор
    Венци пък защо се занимава с неща, които не са му работа? Славия тръгна добре, да си гледа отбора, защо предварително предпоставя, че тези от РЯзград пак щели да са шампиони? Демек, Славия няма сили за първото място, всичко предварително се знае. Излага се....

    Коментиран от #16

  • 11 Чернокож китаец

    5 6 Отговор

    До коментар #8 от "СТОЙЧО МЛАДЕНОВ":

    Никакъв съд по света, да не кажа и в галактиката не може да ни втълпи , че един път ви се отдаде възможност да бъдете мъже и вие се провалихте.
  • 12 JEB

    3 0 Отговор
    ето едно момче дето е продало всеки втори мач в кариерата си
    казал нещо какво ?? пръднал през косата си дето я няма
    аве мой..
  • 13 JEB

    1 0 Отговор
    не казва примерно кой застреля с тежка картечница треньора на борците им там..браво гущер успешно ударихте дъното ама то има и друго дъно така че продължавайте да копаете
  • 14 JEB

    4 0 Отговор
    бг футбола е във сигурни ръце липсва само делян пеевски да им прави дарения
  • 15 JEB

    3 0 Отговор
    аз ако съм директно ще ги спра тез от всякакви ефбети мефбети
    докато не се разкарат стефанов сираков ганчев оня на пловдив една стотинка да не видят..
  • 16 Магарето

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Овча Купел":

    Лудогорец ще го спре Магнитски!
  • 17 шефа

    0 1 Отговор
    А бе тъпан с тъпан до кога ще се изказваш неподготвен................