Last news in Fakti

21 Февруари, 2013 22:59 762 0

Тотнъм прецака Лион в последната минута

  • тотнъм-
  • лион-
  • лига европа

Вижте всички резултати от ранната програма на Лига Европа

Тотнъм прецака Лион в последната минута - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Тотнъм се докопа до 1:1 срещу Олимпик Лион в мач-реванш от 1/16-финалната фаза на втория по сила европейски клубен турнир-Лига Европа.

В първата среща англичаните бяха победили с 2:1 и по този начин с общ резултат 3:2 продължават напред. Решителният гол за Тотнъм дойде секунди преди края на редовното време и бе дело на Муса Дембеле. Преди това капитанът на "хлапетата" Максим Гоналон бе открил резултата за Лион.

Лондончани трябва да са много доволни от класирането си напред, тъй като не показаха добра игра в днешния мач и могат да благодарят на индивидуалното изпълнение на Дембеле, който със страхотен далечен шут матира Реми Веркутр в последната минута на срещата. 

Ето и останалите резултати от ранната програма на Лига Европа:


РУБИН - АТЛЕТИКО МАДРИД 0:1 (2:0 в първия мач)

ЛАЦИО - БОРУСИЯ (МЬОНХЕНГЛАДБАХ) 2:0 (3:3 в първия мач)

ЧФР КЛУЖ - ИНТЕР 0:3 (0:2 в първия мач)

ДНИПРО - БАЗЕЛ 1:1 (0:2 в първия мач)

ГЕНК - ЩУТГАРТ 0:2 (1:1 в първия мач)

МЕТАЛИСТ (ХАРКОВ) - НЮКАСЪЛ 0:1 (0:0 в първия мач)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА