Last news in Fakti

27 Юли, 2021 14:12 3 915 15

Майкъла: Изключително силен ход с това, че смени всички! Така се прави!

  • георги илиев майкъла-
  • цска-
  • любо пенев-
  • гриша ганчев-
  • стойчо стоилов-
  • стойчо младенов-
  • лиепая

Бием Лиепая с 2:1 и всичко тръгва нагоре

Майкъла: Изключително силен ход с това, че смени всички! Така се прави!  - 1

Бившият футболист и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла, отново приветства завръщането на Стойчо Младенов на "Българска армия" и отново подкрепи Гриша Ганчев за решението му да извърши рокадите в клуба.

"Изключително силен ход с това, че смени всички. Така се прави! Не че Любо Пенев е слаб треньор, но нещо не му се получи. Не може да падаш с 0:4 от Лудогорец или да не можеш да биеш Лиепая и да казваш, че си играл супер. Глупости! ЦСКА игра безобразно в първите два мача, както и през второто полувреме в неделя. И защо Любо не излезе да каже, че не е участвал в трансферите или че той е махнал кондиционния треньор, а обяснява, че имал подкрепа, но пък всъщото време някой работел срещу клуба. Стойчо Младенов е класика. Трябва някой да носи отговорност, а не са слуша какво му казват.

Стойчо компромиси не прави. На него, ако някой му се обади да му реди състава, ще си тръгне веднага. ЦСКА сега трябва да се стабилизира и феновете да се върнат масово по трибуните. Това става с победи и добра игра. Младенов е точният човек, но той има сериозни финансови изисквания. Това вече е проблем на Гриша Ганчев и той си е направил сметката и трябва да е подготвен. Ако всичко е точно в това отношение, няма да има проблем. На този етап най-важното е да започнат да работят като професионалисти. Такива в България са само Лудогорец. На Стойчо не му върви в Европа, но съм сигурен, че ще бием Лиепая с 2:1 и всичко тръгва нагоре", казва Майкъла пред "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БГ БГ

    15 3 Отговор
    От огъня на вашата омраза, остава само пепелта! Нашата любов е вечна - винаги ще има ЦСКА.
  • 2 Аватаркс

    10 3 Отговор
    ХУБAВO E, ЧE CEГA ЩE CE ЗAЛAГA OCНOВНO НA AРМEЙCКИ КAДРИ от домакина, до скаутите и помощник треньорите в ЦCКA!
    Всичко тoва е блaгoдaрeниe нa пocлeднaтa Инcтaнция в Cпoртнитe Oтcъждaния, кaквaтo e КAC, която отсъди, че отбора на Армията не е Литекс, Чавдар , Разград 2000 или който и да е друг клуб, а си е ЦСКА и трябва да се управлява като ЦСКА!

    Ето актуални новини!

    Нaблeгнете нa OКOНЧAТEЛНO, на СЪЩИЯ КЛУБ и нa НE ПOДЛEЖИ НA OБЖAЛВAНE:

    Oкoнчaтeлнo: ЦCКA e ЦCКA.

    07.06.2021 19:25

    И КAC пoтвърди: ЦCКA cи e ЦCКA.

    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa (КAC) oкoнчaтeлнo пoтвърди рeшeниeтo нa ФИФA oт минaлaтa гoдинa и признa ЦCКA. КAC дoбaвя, чe ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник (a нe друг).

    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa зaвършвa c "Рeшeниeтo нa aрбитрaжa в Швeйцaрия e oкoнчaтeлнo и нe пoдлeжи нa oбжaлвaнe".

    Дебютантът в елита ЦСКА 1948 също претендираше за наследник, но след официалното решение на КАС трябва да признае поражението си.

    Коментиран от #5

  • 3 ГЕРЕН

    14 8 Отговор
    А ДО ВЧЕРА ВЕЛИЧАЙШЕ ЛЮБО....
    ТИ СИ МНОГО ТТТ... ЪЪЪ... ППП.
  • 4 Малий

    5 8 Отговор
    Нали бяхте фаворити срещу Лудогорец.
    Вече съдиите не могат да ви помогнат.
  • 5 ЦСКА...

    7 10 Отговор

    До коментар #2 от "Аватаркс":

    +ТИРЕ + ЕРОПОЛЕ. + НАКРАЯ ЛОВЕШ.
    ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ. ТО ЦЯЛА ЕВРОПА ГО ЗНАЕ. НО ВИЕ ТИРЕТАТА
    НЕ ГО. ПРОУМЯХТЕ.

    Коментиран от #7

  • 6 боже

    5 7 Отговор
    колко мъка има на този свят
  • 7 Бай Стою касапина

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "ЦСКА...":

    Динамо,Пощенец, Продоволственик. Това последното как звучи само. И Левски-Спартак, първото тире! 😂😂😂

    Коментиран от #9, #10

  • 8 Майкъл

    8 6 Отговор
    Ако замълчиш ще е най добре ти си от онези отровни цскари който насаждат омраза в клуба Г.Г. трябва освен дати забрани да ходиш на армията трябва да ти забрани и да говориш само прогнози и нито една не се е обърнала засрами се малко и си мълчи знаеме че си голям бизнесмен но не достатъчно че да ти поверят управлението на ЦСКА да сравнение твойте гладуващи съотборници от едно време ти си се развил добре но не ти дава право да раздаваш решения през медиите дразниш с твойте не компетентни анализи на дадените ситуации само Славия!!!
  • 9 ТО СИ

    1 8 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Стою касапина":

    БЕШЕ ПРИ СОЦА. ТОГАВА ТАКА
    РАСЪЖДАВАХА ДРАГИ МИ. КАТО
    ВАШИЯТ ГАНЬО. ТОЙ 201...СИ Я
    НАРОЧВА ЗА1975 И АЙДЕ ЮРУШ
    ОБЕДИНЕНИЕ ЦСКА+ЕТРОПОЛЕ
    +ЛОВЕЧ. РАВНО НА ЦСКА ТИРЕ.
  • 10 Онго бонго

    2 7 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Стою касапина":

    Много обичате комунизма, ама свърши. Е дори и в комунизма Левски не фалира и винаги са биле Левски. Разликата е че комунистите присъединиха към Левски отбора Спартак а при вас Гришата ви фалира нарочно за да не плаща и после използва цялото ръководство на Литекс и лиценза на Етрополе да създаде нов отбор. А после, после които има пари той си купува и име и емблема, това не променя историята. И сега със Стоичо и Онго-Бонго сте се запътили натам. Само малко Стойчо да се изложи и Ганчев ще хвърли акциите.

    Коментиран от #12

  • 11 Хубаво

    1 6 Отговор
    ама кой че вкара двата гола или предлагаш да чекаме да си ги вкарат сами 🙄
  • 12 Бай Стою касапина

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Онго бонго":

    Пич, комунизмът свърши, но не и за Левски. Ако наистина беше свършил Левски отдавна трябваше да е в селските групи. Анадънму? Но ти това не го разбираш защото не ти изнася.

    Коментиран от #13

  • 13 Онго бонго

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бай Стою касапина":

    Хаха вие не разбрахте, че всичко е до нас феновете. Ние не позволихме Левски да фалира, а вие се радвате, че сте фалирали и ще започнете отначало без да плащате дълговете. Това е манталитет, всеки с идеалите си.

    Коментиран от #14

  • 14 Бай Стою касапина

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Онго бонго":

    Голям си наивник. От вас феновете нищо не зависи. Сираков ви работи яко а вие го търпите. Наивността не е лошо чувство, но глупостта е нещо съвсем различно. Постарай се това да го разбереш. Айде лека, че утре ще се става рано заради жегите а трябва и да се бачка. Не става само с разтягане на локуми.
  • 15 Историк

    0 1 Отговор
    Няма угодия за Ориндж Кхмери от 1989 г. До ден днешен им бяха спуснати: Мултигруп, Васил Божков, Кремиковци, Митал, Титан, ГриГан + нов формат на първенството! ГЕРБ и ДПС владеят сега розовите, чрез Инджов и Папазки. Стоичков само обявява “промените” срещу 30 сребърника от реклами на Папазки, докато Гайтански подготвя документите за още повече кражби за заплати на черни армейци!