Last news in Fakti

28 Юли, 2021 17:25 1 816 1

Георги Миланов се доближава все повече до Левски

  • георги миланов-
  • левски-
  • футбол

Двукратния шампион с ЦСКА (Москва) е провел срещи с отговорни фактори на синия клуб и предвид и трудното финансово състояние на отбора е готов на сериозни компромиси

Георги Миланов се доближава все повече до Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Георги Миланов се приближава все по-близо до договор с Левски, съобщава БЛИЦ от свои източници на "Герена".

Двукратния шампион с ЦСКА (Москва) е провел срещи с отговорни фактори на синия клуб и предвид и трудното финансово състояние на отбора е готов на сериозни компромиси.

Очаква се Миланов да се присъедини съвсем скоро към Левски и да укрепи нападателната мощ на тима.

През тази година Левски даде път на много свои юноши и български състезатели, което е допаднало на Миланов.

Очаква се с включването си в синия клуб Георги, който е изключителен професионалист, да възкреси спортната си форма и отново да стане част от националния тим.

Селекционерът Ясен Петров гледа с респект на качествата му и само чака той да си намери нов отбор, за да му изпрати повиквателна.

Желанието на Живко Миланов е час по-скоро Жоро да подпише контракт с 26-кратните шампиони.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гала

    0 0 Отговор
    Тоя щом е допрял до Левски приключил е