28 Юли, 2021 21:38 3 486 12

Ники Михайлов: Не съм бил в такова физическо състояние в последните 4 години

  • николай михайлов-
  • левски-
  • футбол

Ако трябва да съм честен, имах една идея по-добри оферти от тази на Левски

Ники Михайлов: Не съм бил в такова физическо състояние в последните 4 години - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски Николай Михайлов говори в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT, след като подписа нов договор със „сините”. Михайлов акцентира, че е тренирал много здраво, за да изпълни обещанието, което е дал пред собственика Наско Сираков и сега се чувства много добре.

Дори Михайлов призна, че така не се е усещал отпреди четири години.

„Ако трябва да съм честен, имах една идея по-добри оферти от тази на Левски. Едната беше в Румъния, другата от Израел. Трябваше да си заслужава много, за да изоставя клуба. Това не исках да го коментирам, но много хора си тръгнаха, съдят клуба, яли са бял хляб тук, но сега е такава ситуацията тук. Няма винаги да е така, но шапка свалям на нашите фенове”.

„В края на сезона имаше напрежение между мен и треньор, мен и ръководство. Аз съм човек, който обича мъжките разговори. Не беше правилно, но трябва да си призная грешката. Сираков ми е подал ръка да вляза в мъжкия футбол. Тези нападки не бяха окей от двамата. Седнахме ,изяснихме се. Аз изпълних това, което се иска от мен. Имаше един мъжки разговор, който трябваше да се изпълнят определени неща и се случиха. Аз не съм си тръгвал от Левски, не се завръщам. Искам да помагам на терена на този млад отбор с опита и качествата, които имам”.

„Чувствам се много добре и самите прегледи го потвърдиха. Коментирахме с докторите, че може би не съм бил в такова физическо състояние в последните четири години. Взех се здраво в ръце, да мога да съм здрав и да мога да играя поне още 4-5 години на добро ниво. Физически се подготвих добре. Имаше негативни емоции през сезона. Успях да запазя една суха мрежа в националния отбор, така че съм подготвен за новия сезон и чакам новите предизвикателства. Беше мъка тези три седмици с триразови тренировки. Отдавна съм спрял да плащам данък обществено мнение. Ники Михайлов е интересен, но няма никакви проблеми. При мен всичко се следи под лупа”, каза Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ф.К. Черно Море

    22 3 Отговор
    На тебе,Ники и на Валери Божинов....ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ И ПЛЕЙМЕЙКИТЕ ВИ СЪСИПАХА КАРИЕРАТА!!! РАЗБРА ЛИ? СКОРО ЩЕ РОВИТЕ ПО КАЗАНИТЕ...

    Коментиран от #7

  • 2 ФК Дренкова

    13 4 Отговор
    Лъже ,не сме го искали
  • 3 3.14К

    21 3 Отговор
    Само как звучи:на вратата 100 кила!

    Коментиран от #9

  • 4 николета

    23 1 Отговор
    парцал със самочувствие на хавлия...
  • 5 Сссс

    17 2 Отговор
    Боже, боже и тоя е от незаменими те торби с лой. По добри оферти имал, на кукуво лято. "Левски" ще престане да съществува този нарицателно за некадърни ще продължава да се пъчи.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сссс

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ф.К. Черно Море":

    На такива не им се случва! Напротив ще продължи този начин на живот докато има пари за препиране. Жалко, че ги и интервюират и са със самочувствие точно като Боко простака.
  • 8 Dietolog

    2 0 Отговор
    Ники, чУваЛ ли си за т.нар. ЙО-ЙО ефект? Не се превъзнасяй, а задръж 2-3 г. (поне!) тези 100 кг! Николета за 4-5 дена ще те върне на 110 кг, ако спреш двуразови тренировки…
  • 9 Сандо

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "3.14К":

    Ботев Пд имаха един вратар - Лилчо Арсов,ако не бъркам.Той беше и над 100-те кила,беше страхотен и като вратар,и като личност на терена и извън него.
  • 10 ванко

    1 1 Отговор
    Алоуу! Тренерчето! Имам един шопар, тука, ама е само 120 кила....Ще му намериме ли нещо да го закачиме на заплатка?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Левскар

    1 0 Отговор
    Ники, ти си не само Левскар, ти си Голям Левскар! Браво! Кой каквото иска да говори да духат супата и толкоз.