28 Юли, 2021 20:16 1 668 0

Ман Юнайтед набеляза кого да вземе, ако Погба си тръгне

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • саул нигуес

Френският полузащитник трябва да се върне към предсезонната подготовка на „червените дяволи“ тази седмица, като бъдещето му в клуба продължава да е несигурно

Ман Юнайтед  набеляза кого да вземе, ако Погба си тръгне - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед ще започне преговори с Атлетико Мадрид за евентуален трансфер на Саул Нигуес, ако Пол Погба реши да напусне „Олд Трафорд“, пише „Daily Star“. Френският полузащитник трябва да се върне към предсезонната подготовка на „червените дяволи“ тази седмица, като бъдещето му в клуба продължава да е несигурно.

В последните седмици медиите на Острова пишат, че Погба е отхвърлил предложението за нов договор и може да напусне през лятото, като фаворит за подписа му се счита френският вицешампион Пари Сен Жермен.

Ако в крайна сметка халфът напусне, то от Юнайтед ще насочат всичките си усилия към привличането на звездата на Атлетико Мадрид Саул. „Дюшекчиите“ са готови да се разделят с испанския национал за около 50 милиона паунда, особено, след като привлякоха Родриго де Пол от Удинезе като негов заместник.

Ман Юнайтед също има интерес към капитана на Уест Хем Деклан Райс, но „чуковете“ са обявили, че нямат намерение да пуснат английския национал, ако не получат поне 100 милиона британски лири.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА