29 Юли, 2021 18:52 2 482 2

Мениджърът на Погба направил нещо немислимо

  • мино райола-
  • пол погба-
  • ливърпул-
  • манчестър юнайтед

Мино Райола предложил играча на Манчестър Юнайтед на големия враг на "червените дяволи" - Ливърпул

Мениджърът на Погба направил нещо немислимо - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Агентът на Пол Погба - Мино Райола, е предложил играча на Ливърпул, твърди френското издание Le10Sport. Мърсисайдци се разделиха с Жоржиньо Вайналдум и търсят полузащитник. Райола иска да се възползва от това, въпреки че може да разпали война между двата най-големи английски клуба.

Погба има договор с Манчестър Юнайтед до следващото лято и на този етап показва, че няма намерение да подновява контракта. “Червените дяволи” трябва да изберат дали да рискуват с надеждата, че ще убедят Пол да подпише нов договори, като в този случай той може да си тръгне като свободен агент, или да го продадат това лято.

Райола е имал разговори с Ливърпул по друг повод и на тях е споменал, че Погба е възможност за това лято. Отговорът на мърсисайдци е бил, че това не е вариант за тях за тази година, но от януари следващата година може да са заинтересувани. Според френското издание това е бил любезен начин от страна на Ливърпул да откаже.

Клубът от “Анфийлд” има интерес към други два френски халфа - Едуардо Камавинга от Рен и Хусем Ауар от Лион, но не е напреднал в разговорите за двамата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    7 2 Отговор
    Ливърпул не работи с тоя тулуп Мини и не купува играчи, на които е агент. Така, че информацията е фейк.
  • 2 0808

    4 2 Отговор
    .... никой го не иска тоз алчен чернокож. Защо ли?
    1. Вечно недоволен
    2. Алчен - иска 1 М на месец
    3. Голове вкарани, на едната ръка се броят