29 Юли, 2021 11:44 1 709 2

Пореден скандал разтърси съперника на Арда в Лигата на конференциите

  • апоел беер шева-
  • арда-
  • лига на конференциите

Футболист отказа да е в групата, недоволен от статута си на резерва

Пореден скандал разтърси съперника на Арда в Лигата на конференциите - 1

Пореден скандал разтърси Апоел Беер Шева преди днешния реванш от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите срещу Арда. Както е известно, израелският клуб преди седмица спечели с 2:0 в Кърджали.

Ор Дадия отказа да бъде включван в групата за мача срещу тима на Николай Киров тази вечер от 20:00 часа. Той е недоволен от статута си на резерва.

Така той се присъедини към съотборника си Томер Йосефи, който вчера предприе същия ход. И двамата са юноши на клуба и се чувстват пренебрегвани. За разлика от Йосефи, Дадия дори не влезе в двубоя в Кърджали.

На този етап от Апоел отказват да се съобразят с тях и ще търрсят решение с агентите им, но няма да ги вкарат в трансферната листа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И ся кво

    0 0 Отговор
    Да не вземат да се разбунтуват титулярите, щото тия двамата били резерви. Нашите младежи цяла нощ играят гюбеци и хазарт, техните пък напират да се доказват. Това ли искате да ни подчертаете с тази статия!
  • 2 Е. л съм го

    1 0 Отговор
    Румен помака и то ша мре кат мене