26 Юли, 2021 23:25 1 433 0

Ботев Враца и Арда спукаха топката и не се победиха

  • ботев враца-
  • арда-
  • равенство-
  • efbet лига-
  • скучно

Двата тима завършиха наравно - 0:0

Ботев Враца и Арда спукаха топката и не се победиха - 1
Снимка: БГНЕС

Ботев (Враца) и Арда направи скучно 0:0 в последен мач от първия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Христо Ботев" не се запомни с почти нищо интересно, като липсваха изцяло добри голови положения.

Първото полувреме се запомни единствено с удар от 20-ина метра на Дориан Бабунски, който стреля от 20 метра, но Васил Симеонов изби. През втората част влезлият като резерва Жуниньо раздвижи играта на Арда и бе единствената заплаха за Костов. И в двата случая обаче стражът на врачани се справи.

Играчите на Арда явно играха и с мисъл за реванша от Лигата на конференциите срещу Апоел Беер Шева, който е в четвъртък. Първата среща завърши 0:2 в Кърджали.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА