Last news in Fakti

29 Юли, 2021 15:00 1 588 0

ПСЖ започва да се чуди за Пол Погба

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • псж

Парижани се съмняват дали си струва да се опита да купи халфа сега, защото исканите суми от Манчестър Юнайтед, и агентът на французина - Мино Райола, са твърде високи

ПСЖ започва да се чуди за Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ вече не е толкова сигурен в желанието си да закупи Пол Погба. Парижани се съмняват дали си струва да се опитат да купят халфа сега, защото исканите суми от Манчестър Юнайтед, и агентът на французина - Мино Райола, са твърде високи.

Договорът на Погба с „червените дяволи" изтича през лятото на 2022 г. и може да опитат да убедят Пол да се присъедини към ПСЖ като свободен агент.

Отбелязва се, че тази седмица Погба трябва да обсъди бъдещето си със семейството си, а ПСЖ се опитва да убеди обкръжението на играча да повлияе на неговото решение.

Към днешна дата парижани все още не са се свързали с представителите на Манчестър Юнайтед, но се очаква клубът скоро да изпрати официално искане за сделката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА