Last news in Fakti

29 Юли, 2021 19:13 3 467 4

Добра новина за Лудогорец

  • лудогорец-
  • шампионска лига-
  • плейоф-
  • поставен

Още преди мачовете с гръцкия шампион Олимпиакос родният тим ще разбере евентуалния си противник в плейофната фаза

Добра новина за Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Българският шампион Лудогорец ще бъде поставен в жребия за плейофа за груповата фаза на Шампионската лига, който ще бъде теглен в понеделник (2 август). Още преди мачовете с гръцкия шампион Олимпиакос родният тим ще разбере евентуалния си противник, който би срещнал, ако преодолее пирейци.

Разградчани са поставени най-вече заради високия коефициент на Олимпиакос, с който двойката ще влезе в жребия. Пред българите има 4 варианта за евентуален съперник в плейофите. Това са победителите от двойките Йънг Бойс - Клуж, Цървена звезда – Шериф Тираспол, Рейнджърс – Малмьо и датският шампион Брьондби, който се включва от тази фаза на турнира.

Когато в УЕФА бъде изтеглен жребият, Лудогорец вече ще е на гръцка земя, където ще се готви за гостуването на Олимпиакос.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роро

    5 7 Отговор
    Хаха какво му е прекрасното, всички знаят, че нямат шанс да отстранят Олимпиакос

    Коментиран от #4

  • 2 Историята се повтаря

    6 2 Отговор
    Византийци срещу Българи

    Коментиран от #3

  • 3 ;;Mara

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Историята се повтаря":

    По скоро турци срещу византиици
  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Роро":

    Мачът на Лудогорец с гърците ще бъде по лесен от мачът им с мура!Лудогорец в момента има най добрия треньор в света и това им е Голямо постижение!