31 Юли, 2021 12:46 3 224 2

Дамбраускас зачеркна легенда на Лудогорец

  • лудогорец-
  • клаудиу кешеру-
  • клаудиу кешерю-
  • валдас дамбраускас

Кешеру започна като титуляр срещу Шахтьор Солигорск (1:0) в Разград, но след това не се е появявал в игра

Дамбраускас зачеркна легенда на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Дните на Клаудиу Кешеру в Лудогорец изглеждат преброени, пише „Тема спорт“. 34-годишният нападател бе пренебрегнат от треньора Валдас Дамбраускас и за двубоите от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу Олимпиакос. Сблъсъците с гръцкия гранд са на 3 и 10 август. В четвъртък късно вечерта разградчани трябваше да картотекират футболистите си за тези мачове. Справка в УЕФА показва, че сред уредените с права отново не е румънският стрелец.

Той изненадващо бе изваден от групата за двубоите от втория квалификационен кръг срещу словенския шампион Мура. Тогава треньорът Валдас Дамбраускас заяви, че решението е лично негово и е взел за тези мачове играчите, които са най-добре подготвени.

Кешеру започна като титуляр срещу Шахтьор Солигорск (1:0) в Разград, но след това не се е появявал в игра. Пропусна сблъсъка за Суперкупата с ЦСКА (4:0), както и реванша с беларусите, който бе спечелен пак с 1:0. След като не попадна сред избраниците на Дамбраускас за Мура (0:0 и 3:0), той не бе в състава и за първия кръг в елита – гостуването на Локомотив Пловдив (3:1). На „Лаута“ доста от резервите на разградчани получиха шанс за изява, но румънеца го нямаше дори на пейката.

Нещата вървят към разтрогване на договора между двете страни. Лудогорец постъпи така с друг, оказал се ненужен – халфа Анисе Абел. Мадагаскарецът бе пуснат да си търси клуб, като ще плати определена сума на Лудогорец, след като подпише с новите си работодатели.

За сблъсъците с Олимпиакос Валдас Дамбраускас няма да разчита и на 23-годишния нидерландски защитник Шакил Пинас. В групата бе включен 21-годишният бранител Тихомир Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер

    2 2 Отговор
    И без това е дрът, какво да го прави, в защитник ли да го преквалифицира. Колкото и да му се иска на Кешеру, с Ибрахимович не може в никое отношение да се сравнява, а при нападателите е недопустимо да си дрът и бавен.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 1 Отговор
    Айде да не учите,младежа треньор на лудогорец,как се играе шах и как се реди отбор!